«Нібулон» завершив будівництво нового перевантажувального терміналу на Дніпропетровщині
«Нібулон» завершив будівництво нового перевантажувального терміналу на Дніпропетровщині

«Нібулон» завершив будівництво нового перевантажувального терміналу на Дніпропетровщині

Про це повідомляє прес-служба «Нібулона».

Компанії вдалося зібрати професійну будівельну команду з майже 1500 спеціалістів з різних областей країни і з дотриманням усіх заходів безпеки.

«Ми зуміли здолати й усі труднощі та цілком зрозумілі перепони на шляху отримання обладнання для аграрного комплексу, яке виготовили провідні світові виробники, у зв’язку із пандемією коронавірусу.

З Італії, Іспанії, Німеччини, Великої Британії та інших країн обладнання таки було поставлене на будівельний майданчик в оптимальні терміни», — зазначили у прес-службі.

Таким чином, що святкове відкриття нового перевантажувального термінала відбудеться уже 12 червня.

«В будівництво впроваджувалися ефективні інноваційні рішення та застосовуються нові технічні засоби автоматизації.

Саме тому новий підрозділ компанії „Нібулон“ філія „Зеленодольська“ — стовідсотково механізоване та автоматизоване потужне аграрне підприємство», — розповідають у компанії.

Наразі на перевантажувальному терміналі повним ходом ведуться налагоджувальні роботи та перевірка усіх систем автоматизації та технологічного обладнання.

Також в активній фазі й проведення всіх опоряджувальних робіт по підприємству.

До відкриття будуть облаштовані усі приміщення.

«Також у нас уже є повністю укомплектовану виробничо-технологічна лабораторія з сучасними приладами для проведення аналізів із зерном від найкращих світових виробників.

Лабораторія успішно пройшла сертифікацію й повністю готова до активної роботи у новому аграрному сезоні», — додають у «Нібулоні».

Источник материала
Поделиться сюжетом