Тонкому волоссю дуже легко зарадити, топ домашніх масок на будь-який смак
Тонкому волоссю дуже легко зарадити, топ домашніх масок на будь-який смак

Тонкому волоссю дуже легко зарадити, топ домашніх масок на будь-який смак

Красиве густе волосся є мрією багатьох жінок. Але що робити, якщо волосся тонке від природи, та ще й змучене щоденною укладкою, фарбуванням та іншими "втручаннями". Однак зарадити цьому можна за допомогою домашніх засобів - натуральних масок для волосся зі звичайних інгредієнтів. 

Знай.ua за матеріалами зарубіжних ЗМІ розповідає про деякі домашні маски, які здатні зробити тонке волосся приголомшливим.

Маска на дріжджах

Змішайте жовток, 1 ч. л. дріжджів і відвар ромашки, звіробою або календули. Дайте суміші настоятися близько години, щоб дріжджі заграли. Тепер наносите маску на сухе волосся, загорніть їх у рушник і залиште на пів години. Після цього промийте волосся теплою водою.

Маска з мигдалем

Подрібніть мигдаль у блендері. Помішуючи, додайте молоко, поки не поки не отримаєте консистенцію сметани. Нанесіть маску на волосся і тримайте дві години. Проводьте процедуру раз на тиждень.

Маска з хлібом

Маска для волосся з хлібу, фото YouTube

Наріжте житній хліб маленькими шматочками. Додайте трохи молока і розімніть в кашку. Наносьте маску на вологе волосся і залишайте на 30 хвилин. Змийте теплою водою.

Ці прості домашні рецепти масок для волосся стануть у пригоді тим, хто хоче уникнути засобів промислового виробництва або спробувати щось нове. Але спеціалісти радять використовувати їх не менш як місяць, щоб відчути ефект.

Окрім поради використовувати косметичні засоби, слід зауважити, що тонке волосся - це часто результат неправильного харчування або шкідливих звичок. Тому, можливо, вам варто подумати про зміну образу життя. 

 Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше 

Нагадаємо, раніше Прессекретарка Зеленського Мендель засвітила "кучерявку" - "Пухнаста".

Як повідомляв портал Знай.ua, Мити чи не мити — як правильно доглядати за жирним волоссям.

Також Знай.ua писав, Топ-5 ефективних масок для густого та шовковистого волосся в домашніх умовах.



Источник материала
Поделиться сюжетом