В Абу-Дабі оголошено дату відкриття музеїв
В Абу-Дабі оголошено дату відкриття музеїв

В Абу-Дабі оголошено дату відкриття музеїв

Музеї та заклади культури Абу-Дабі відкриваються після карантину 24 червня.
Лувр Абу-Дабі також чекає відвідувачів \ getyourguide.ru

Департамент культури і туризму Абу-Дабі анонсував дату часткового відкриття після карантину, пов'язаного зі спалахом коронавірусу COVID-19, музеїв та закладів культури на території емірату – вони почнуть приймати відвідувачів 24 червня при дотриманні техніки безпеки.

У числі перших музеїв, які будуть відкриті після тривалої перерви - Лувр Абу-Дабі, форт Qasr Al Hosn, а також Культурний фонд Абу-Дабі і студія тимчасових експозицій художників (Artists in Residence). У місті Аль-Айн буде відкрито оазис Al Ain Oasis, палац Qasr Al Muwaiji, форт Al Jahili Fort, а також музей Al Ain Palace Museum, передає russianemirates.com.

Заходи профілактики, дотримувані в музеях, допоможуть відвідувачам відчувати себе в безпеці. Для відвідування Лувру Абу-Дабі (працює з 10:00 до 18:30 щодня, крім понеділка), а також форту Qasr Al Hosn квитки необхідно бронювати заздалегідь, в режимі онлайн.

Більшість музеїв та закладів культури будуть відкриті в еміраті з 10:00 до 19:00 по буднях, з 14:00 до 19:00 – по п'ятницях.

У Луврі Абу-Дабі відвідувачів, крім постійної експозиції шедеврів світової художньої культури, чекає виставка «Фурусія: Лицарське мистецтво між Сходом і Заходом», де представлені предмети середньовічної лицарської культури ісламського і християнського світів. Виставка буде відкрита для відвідування з 1 липня по 18 жовтня.

У Культурному фонді Абу-Дабі будуть проходити три виставки: «Червоний палац», «Спільність» і «Крок у історію». В музей Лувр Абу-Дабі і форт Qasr Al Hosn вхід для неповнолітніх дітей буде безкоштовним – таким чином влада Абу-Дабі заохочує їх брати участь у культурному житті.

Театр і бібліотека Культурного фонду Абу-Дабі продовжать працюватионлайн, поряд з такими установами культури, як Bait Al Oud, Berklee Abu Dhabi, Marsam Al Hor, Bait Al Khatt і Qattara Arts Centre.

Читайте свіжі новини туризму, шукайте ідеї для подорожей і дивіться мальовничі фото з усього світу на Телеграм канал УНІАН.Туризм.

Источник материала
Поделиться сюжетом