Як зробити телевізор дизайнерським акцентом в інтер'єрі
Як зробити телевізор дизайнерським акцентом в інтер'єрі

Як зробити телевізор дизайнерським акцентом в інтер'єрі

В Samsung вирішили, що час нудних інтер'єрів закінчився і телевізор повинен перетворитися з "чорного прямокутника" в рішення, своєрідну дрібницю, яка може несподівано змінити інтер'єр, а не просто займати корисний простір. Саме так з'явилася лінійка інноваційних дизайнерських телевізорів Samsung The Frame і Samsung The Serif.

Для всіх, хто відносить себе до цінителів мистецтва, хто дійсно розуміє красу та цінність, як сучасних, так і "класичних" полотен, варто звернути увагу на телевізор The Frame.

Уявіть собі можливість щодня вибирати картину із найбільш топових світових галерей і розміщувати її у себе вдома. Неймовірно?! І лише придивившись уважно, можна буде зрозуміти, що це, всього лише, Samsung The Frame: вимкнений телевізор автоматично перейде в режим "Мистецтво", і замість чорного екрану перед вами буде витвір мистецтва, який перетворить вашу кімнату в персональну галерею.

А з яких галерей можна "позичити" шедеври? Для The Frame створено спеціальний вбудований додаток "Art Store", завдяки якому доступно більше 1200 робіт відомих художників та фотографів з найбільших галерей і музеїв світу: Прадо, Альбертіна, Тейт, Уффіці, Лувр, музей Вікторії і Альберта, Magnum Photos, LUMAS.

Рідко яка галерея може похвалитися цілим набором ексклюзивних рамок для кожного шедевра. Але тільки не ваша персональна галерея з телевізором The Frame. Адже головна особливість цієї лінійки – елегантний дизайн у витонченій рамці, що створює імітацію дерев'яної рами. Рамка є змінною і доступна в 4 кольорах (чорний, білий, горіховий та бежевий). Так що творити і дивувати з цим телевізором легко та приємно!

Samsung The Frame

Інженери Samsung вбудували в телевізор датчик руху, який визначає чиюсь присутність в приміщенні. У такі моменти телевізор "прокидається" і показує вам картини на тлі обраного вами кольору.

А ось для цінителів не тільки мистецтва, а й функціональності, must have-вибором стануть телевізори The Serif – дизайнерські телевізори, розроблені Samsung у співпраці з Ronan & Erwan Bouroullec, найвідомішими у світі дизайнерами меблів. Дизайнери спеціально спробували піти від традиційної для сучасних телевізорів форми і створили телевізор як частину меблевого гарнітура, який дуже гармонійно вписується в інтер'єр. Верхню площину The Serif можна використовувати в якості підставки, наприклад, для вази, декору або книг. Ну а сучасний дизайн by Bouroullec – це ще і дизайн 360, металева основа та стильна, функціональна рамка навколо телевізора.

Samsung The Serif

Коли The Serif вимкнений, його дисплей також залишається активним. Спеціально для цієї моделі дизайнери Samsung розробили 2 нових фона із загальною назвою Serif Ambient: із зображенням зеленого листя у вигляді візерунка та текстури тканини, які можна накладати на будь-який обраний контент. Екран ніби покривається легкою тканиною, на яку може виводитися корисна інформація, наприклад, дата і час.

Samsung The Frame і The Serif – це інновація на ринку телевізорів, головною перевагою яких є бездоганний дизайн та наявність всіх необхідних smart-функцій, що робить ці телевізори пристроями з оптимальним набором можливостей з доступних сьогодні на ринку.

Источник материала
Поделиться сюжетом