Названі фасони суконь, які викликають огиду у чоловіків
Названі фасони суконь, які викликають огиду у чоловіків

Названі фасони суконь, які викликають огиду у чоловіків

Однією сукнею можна зіпсувати все враження про себе.
Сукні - це завжди вишукано / фото pinterest.com

О, сукні! Скільки їх у шафі модниць нам не перерахувати. Буває ж таке, що ви можете купити в магазині одразу всі сукні і тільки вдома вже визначитися чи будете їх носити? Впевнена, що буває. Тому я заощаджу вам час і гроші, і розповім, які сукні потрібно взагалі обходити стороною.

Сукні з басками

Певний час це сукня була на вершині популярності. А все чому? Тому що воно гарно облягала по фігурі і завдяки басці підкреслювала талію. Варто зазначити, що сама баска все ще в моді, але в більш дорогих і вишуканих "луках". А от класичний її варіант давно вже застарів і чоловікам зовсім не подобається.

Баска вийшла з моди / фото pinterest.com

Сукня-сорочка

Що стосується цих суконь, то тут ще не все втрачено. Не всі з них стали різко старомодними. Зараз мова йде про сукні довжини міді з деніму і про клітку з щільної бавовни. Такі речі, до речі, можна не викидати, а використовувати у господарстві. Наприклад, підлоги ними мити.

Сукня, як сорочка / фото pinterest.com

Сукня-бандо

Мені туго, мені тисне... Такий фасон сукні підкреслює кожен вигин на тілі. Але це вже зовсім не сексуально і таким "луком" нікого не здивуєш. Якщо ви хочете підкорити чоловіче серце, то зверніть увагу краще на шовкові комбінації або сукні вільного крою під шпильки.

Сукня-бандо / фото pinterest.com

Як повідомляв УНІАН, раніше були названіантитренди в одязі.

Читайте новини шоу-бізнесу, гороскопи на каналі УНІАН Lite в Telegram

Источник материала
Поделиться сюжетом