Названо топ-3 модних зачісок для жінок після 30
Названо топ-3 модних зачісок для жінок після 30

Названо топ-3 модних зачісок для жінок після 30

Жіноче волосся завжди повинно бути доглянутим.
Модні зачіски 2020 / фото pinterest.com

Хто може бути красивіше жінки? Грація, жіночність, впевненість, яскравість... І цей список можна продовжувати нескінченно. І повірте, що після 30 років нічого не змінюється.

Сьогодні ми поговоримо про модні зачіски-2020, які доповнять ваш образ і змусять оточуючих звернути на вас увагу.

Боб-каре

Якщо у вас коротке і не густе волосся, то пропонуємо вам крутити локони. Це додасть обсягу вашому волоссю і свіжості. Також модними стрижками-2020 є боб-каре, шеггі і асиметрія. Варто зазначити, якщо у вас волосся від природи кучеряве і об'ємне (при цьому коротка стрижка), то асиметрія вам не підійде, а тільки спотворить.

Коротке волосся / фото pinterest.com

Каскад

Однією з найбільш модних стрижок і при чому вже давно є каскад. На волосся середньої довжини, особливо, якщо воно тонке, ця зачіска підійде найкраще. Такі стрижки як рапсодія і драбинка теж шалено модні, але тільки якщо ви часто виходите на подіум. В буденності до таких зачісок краще не вдаватися, бо укласти волосся досить складно і виглядає це як з дев'яностих.

Каскад модний / фото pinterest.com

Італійка

А ось на довге волосся підійде італійка. Її дозволяється вибирати всім модницям, бо вона підходить для різних типів зовнішності. У будь-якому випадку зачіска буде привабливою. Густе волосся буде легким, а тонке – об'ємним.

Італійка / фото pinterest.com

Як повідомляв УНІАН, раніше Пугачова змінилазачіску і стала виглядати ще молодше.

Читайте новини шоу-бізнесу, гороскопи на каналі УНІАН Lite в Telegram

Источник материала
Поделиться сюжетом