Рада зібралася на засідання для розгляду законопроекту про гральний бізнес
Рада зібралася на засідання для розгляду законопроекту про гральний бізнес

Рада зібралася на засідання для розгляду законопроекту про гральний бізнес

Також у сьогоднішньому порядку денному проект закону про безпеку та якість донорської крові і проект закону про приватну детективну діяльність.
Рада зібралася на засідання / фото УНІАН

Сьогодні Верховна Рада продовжить розгляд у другому читанні законопроекту про державне регулювання діяльності щодо організації та проведення азартних ігор (№ 2285-д).

Як передає кореспондент УНІАН, у сьогоднішньому порядку денному також проект закону про безпеку та якість донорської крові та компонентів крові.

Крім того, в переліку законопроектів на сьогодні міститься проект закону про приватну детективну діяльність.

Як повідомляв УНІАН, 16 січня Верховна Рада ухвалила в першому читанні законопроект про державне регулювання діяльності з організації та проведення азартних ігор (№ 2285-д).

Законопроектом запроваджується виключний перелік видів діяльності у сфері азартних ігор, дозволених в Україні, а саме: організація та проведення азартних ігор у гральних закладах казино, а також через інтернет; організація та проведення букмекерської діяльності в букмекерських пунктах, а також її проведення через інтернет; випуск та проведення лотерей; організація та проведення азартних ігор у покер через інтернет.

30 червня ВР почала розгляд законопроекту у другому читанні.

Того ж дня голова Верховної Ради Дмитро Разумков висловив думку, що на розгляд законопроекту про гральний бізнес піде декілька днів.

Читайте останні новини України та світу на каналі УНІАН в Telegram

Источник материала
Поделиться сюжетом