ДТП із перекиданням фури з пивом у Дніпрі: подробиці та її наслідки
ДТП із перекиданням фури з пивом у Дніпрі: подробиці та її наслідки

ДТП із перекиданням фури з пивом у Дніпрі: подробиці та її наслідки

Життю водія, який був за кермом фури, що перекинулася у Дніпрі, за прогнозами медиків, нічого не загрожує. Автівка на величезній швидкості пролітала перехрестя на околиці міста. Упаковки пива і квасу, які перевозила фура, розлетілися по всій дорозі.

Вантажівка дивом не зачепила інші машини та пішоходів. Про це йдеться в сюжеті ТСН.19:30.

ДТП сталася вранці 2 липня, коли працівники тутешніх автомобільних крамничок тільки під'їжджали до роботи. 62-річний водій після аварії був при тямі, його з підозрою на закриту черепно-мозкову травму госпіталізувала "швидка".

Це перехрестя завжди завантажене, бо з'єднує центр міста зі спальними районами, каже продавчиня продуктового магазину неподалік.

Перегорнута фура і досі лежить край дороги, тож для руху тут відкрита лише одна смуга. Тут же і потрощені пляшки з пивом. Ніхто з перехожих не намагався їх брати, кажуть патрульні. А от запах алкоголю відчувається навіть за сотню метрів від місця аварії.

Найвірогідніше причиною ДТП стала відмова гальмівної системи вантажівки, припускають рятувальники, які бачили дим з кабіни водія.

"За словами очевидців водій подавав звуковий сигнал і попередньо в нього наче відмовили гальма", - каже речниця ГУ ДСНС Дніпропетровщини Дар'я Гречищева.

Відео Дивом не зачепила пішоходів: у Дніпрі на перехресті перекинулася фура з пивом

У Дніпрі перекинулася фура, що на величезній швидкості пролітала перехрестя на околиці міста. Упаковки пива та квасу розлетілися по всій дорозі. Лише дивом вантажівка не зачепила інші машини та пішоходів, які стояли на світлофорі.

Проте поліція розглядає і інші версії.

"І порушення правил дорожного руху. Можливо, водій перевищив швидкісний режим, можливо, не впорався з керуванням, можливо, були й технічні причини", - повідомив речник Патрульної поліції Дніпра Павло Карманов.

Фуру з дороги приберуть, тільки-но власники автомобіля його розвантажать та заберуть товар, що вцілів після аварії.

Источник материала
Поделиться сюжетом