День Нацполіції: ряди поліції поповнили 95 нових копів
День Нацполіції: ряди поліції поповнили 95 нових копів

День Нацполіції: ряди поліції поповнили 95 нових копів

95 нових поліцейських випустила зі своєї академії патрульна поліція. Випускники вчилися півроку. Сьогодні - склали присягу. І вже з понеділка стануть до служби в різних куточках України.

Про це йдеться в сюжеті ТСН.19:30.

Поповнення в лавах правоохоронців відбулося в переддень професійного свята - Дня Нацполіції. Саме четвертого липня - п'ять років тому замість міліції з'явилась поліція. За цей час особовий склад оновився на 40 відсотків - і омолодився.

Відео У переддень Дня Нацполіції патрульна академія випустила 95 нових копів

95 нових поліцейських випустила зі своєї академії патрульна поліція. Випускники вчилися пів року і сьогодні склали присягу. Вже з понеділка стануть до служби в різних куточках України. Поповнення в лавах правоохоронців відбулося в переддень професійного свята - Дня Нацполіції.  

"Ми робимо з вами дуже потужну справу, хто би що не казав. Безумовно, що є проблеми. Безумовно, що вони існували, існують і будуть існувати. Но гасла Національної поліції, Міністерства внутрішніх справ: служити і захищати, я думаю, це буде незмінним", –  вважає перший заступник міністра внутрішніх справ Сергій Яровий.

"Вирішив, що в поліції якраз я зможу допомогти суспільству і загалом країні, щоб було приємно жити в новій країні, бути частиною цього", – розповів патрульний поліцейський Олександр Корнієць.

Источник материала
Поделиться сюжетом