"Відчуваєш себе Залізним людиною": що кажуть про гравці Iron Man VR
"Відчуваєш себе Залізним людиною": що кажуть про гравці Iron Man VR

"Відчуваєш себе Залізним людиною": що кажуть про гравці Iron Man VR

На агрегаторі Metacritic гра отримала 75 балів від преси та 7,2 бала від користувачів.
Iron Man VR / store.playstation.com

На агрегаторі рецензій Metacritic гра отримала позитивні відгуки. Середня оцінка Iron Man VR від преси склала 75 балів зі 100. Критики похвалили геймплей, але негативно висловилися про графіку, довгі екрани завантаження та надмірну тривалість гри.

«Iron Man VR – це не найкраща гра для PlayStation VR. Тут непоганий геймплей, але застаріла графіка і довгі екрани завантаження, а пересуватися можна лише за допомогою телепортацій», – написав журналіст видання Gameblog.

«Iron Man VR розширює межі можливостей PlayStation VR і контролерів Move. Довгі завантаження дратують, але у грі є багато контенту», – зазначив портал VRFocus.

Своєю чергою середня оцінка гри від користувачів склала 7,2 бала з 10.

«Жахлива графіка, надзвичайно довгий час завантаження, одноманітний ігровий процес. У грі немає нічого особливого, ви нічого не пропустите, якщо не будете в неї грати», – написав користувач під ніком trashedmint.

«Не так багато VR-ігор привертають мою увагу. Але це вражаюча, інноваційна гра. Так, у неї є деякі технічні проблеми, але сюжет і геймплей зробили цю гру захоплюючою», – поділився Piekeaaa.

«Приголомшливий геймплей, відчуваєш себе Залізною людиною. Ще не було такого досвіду. У грі гарна тривалість і цікаві місії», – зазначив Malim100.

Трейлер Iron Man VR

Нагадаємо, Iron Man VR — екшен для шоломів віртуальної реальності PlayStation VR. За сюжетом лиходій Привид викрав секретні військові напрацювання Тоні Старка. І тепер Залізна людина має його зупинити. Спочатку гра повинна була вийти у квітні 2020 року, але її реліз відклали через пандемію COVID-19.

Підписуйтесь на канал УНІАН Ігри в Telegram

Источник материала
Поделиться сюжетом