За мотивами Darkest Dungeon випустять настільну гру
За мотивами Darkest Dungeon випустять настільну гру

За мотивами Darkest Dungeon випустять настільну гру

Кошти на створення гри зберуть на краудфандинговому майданчику Kickstarter.
Гра вийшла на ПК, PS4, Xbox One та Nintendo Switch / nintendo.de

Про це на YouTube-трансляції The Dice Tower повідомив співвласник компанії Mythic Games Леонід Весперіні.

За словами Весперіні, гроші на створення гри зберуть на краудфандинговому майданчику Kickstarter. Кампанія по збору коштів почнеться восени цього року. Розробник не повідомив про те, як буде виглядати гра, і коли вона буде готова.

Трейлер Darkest Dungeon

Нагадаємо, Darkest Dungeon – це покрокова рольова гра з елементами roguelike. Гравець керує групою чотирьох шукачів пригод, що обстежують підземелля під старовинним маєтком. В підземеллях, які генеруються випадковим чином, герої повинні шукати фамільні реліквії та скарби, а також боротися з чудовиськами. При цьому кожен персонаж у грі володіє унікальним набором характеристик, недоліків та вмінь. Гравцеві належить стежити не лише за здоров'ям героїв (вони можуть захворіти), але й за їх психічним станом. Якщо персонаж збожеволіє від страху, він може відмовитися битися, почати бити своїх напарників або завдавати шкоди собі.

По мірі проходження персонажів можна прокачувати, лікувати від хронічних хвороб і виправляти недоліки їх характеру.. Наприклад, якщо один з персонажів алкоголік, він закриється в таверні і не захоче йти в рейд по підземеллях. Але головна особливість гри в тому, що персонажі тут гинуть назавжди. І якщо персонаж помер, то доведеться наймати новачка і заново його прокачувати.

Підписуйтесь на канал УНІАН Ігри в Telegram

Источник материала
Поделиться сюжетом