"Вали звідси, поки я тобі не врізала": у Києві водійка тролейбуса побила пасажира через докір про маску
"Вали звідси, поки я тобі не врізала": у Києві водійка тролейбуса побила пасажира через докір про маску

"Вали звідси, поки я тобі не врізала": у Києві водійка тролейбуса побила пасажира через докір про маску

У Києві водійка тролейбуса накинулася на пасажира, бо той зробив їй зауваження з приводу маски.

Про це йдеться в сюжеті ТСН.19:30.

Пасажир столичного тролейбуса Артур зняв на відео, як все було. Спочатку він зробив зауваження пасажирці без маски.

"Це штраф, 17 тисяч", - сказав чоловік.

"Вали звідси, поки я тобі не врізала", - відповіла жінка.

Далі в розмову вже втрутилася кермувальниця тролейбуса. Водійка все ж була у масці, яка підперізувала підборіддя. Потім водійка зупинила тролейбус і виштовхнула на вулицю чоловіка, завдаючи йому удари руками.

На цьому відео обривається. Артур після такого пообіцявся більше не їздити у наземному громадському транспорті. А в "Київпастрансі" пообіцяли провести службову перевірку.

"Встановлюють всі обставини. Розпочато сьогодні службову перевірку для встановлення всіх обставин інциденту. За результатами буде ухвалено рішення. Якщо винен водій – дисциплінарне стягнення", - повідомив речник КП "Київпастранс" Олег Грищак.

Відео У Києві водійка тролейбуса влаштувала бійку через докір про маску від пасажира

Масковий режим на межі нервового зриву. Словесні перепалки і штурханина супроводжують нові правила життя в умовах коронавірусу. У Києві водійка тролейбуса накинулася на пасажира. Бо той зробив їй зауваження з приводу маски. Чим закінчилася ця історія та що про засоби антивірусного захисту думають у громадському траспорті - у сюжеті.

Столичну водійку можуть позбавити місячної премії. А от підприємство, на якому вона працює, можуть оштрафувати у майбутньому. Цього тижня уряд вийшов з ініціативою посилити відповідальність за неносіння масок і штрафувати не лишень громадян, а й громадські заклади чи траспортні підприємств. Так, певно, має зрости контроль за персоналом, щоб носили маски самі і дивилися за іншими.

А водійка запорізького тролейбуса вчила пасажирку дотримуватися маскового режиму, схопивши жінку за волосся. За те, що перестаралася, її позбавили премії, а ще тимчасово заборонили возити людей.

Источник материала
Поделиться сюжетом