Анна Трінчер з закривавленим пальцем опинилася в операційній
Анна Трінчер з закривавленим пальцем опинилася в операційній

Анна Трінчер з закривавленим пальцем опинилася в операційній

Співачка та зірка серіалу "Школа" Анна Трінчер, яка зізналася, чого ніколи не пробачить рідному батьку, налякала прихильників.

На сторінці в Instagram знаменитість розмістила фото та відео, на яких позує із закривавленим середнім пальцем. Як розповіла артистка, 30 липня з нею стався неприємний інцидент. Анна пригадує, що той день був достатньо насиченим, тож закінчивши справи, Трінчер поквапилася додому.

Ось ми вже закінчили всі справи, я їду додому. Виходжу з машини, щоб попрощатися з директором, розумію, що мене щось тримає. Думаю, що зачепила сорочку машиною... але. Повертаю голову і бачу як половина мого пальця залишилася в машині. Шок ... біль ... страх. Я сідаю на асфальт і починаю кричати від болю. Мене швидко заводять додому, під холодну воду, за мною доріжка з крові. Дзвонимо в лікарню і виїжджаємо. Приймати не хотіли, оскільки ця травма не вважалася досить важкою. Але я розумію, що мені так боляче, що я вже не доїду до наступної лікарні
поділилася Трінчер подробицями інциденту

Для перегляду фото та відео гортайте праворуч

Увага! Фото та відео містять криваві фрагменти!

За словами співачки, їй довелося повністю зривати ніготь.

Ми йдемо до операційної, зі мною весь час говорить анестезіолог, жартує, розповідає смішні життєві історії. Мені роблять анестезію, минає 10 хвилин і мені говорять: "Все, закінчили .. Що? Я нічого й не відчула
поділилася Анна

Трінчер поділилася, що палець у неї досі болить і доводиться пити знеболювальні, однак артистка дуже вдячна всім її друзям та прихильникам за неймовірну підтримку.

Нагадаємо, що не так давно Анна Трінчер розповіла, скільки заробляла у серіалі "Школа". Також артистка пригадала, як потрапила до серіалу.

Источник материала
Поделиться сюжетом