Переможець "Євробачення-2015" та його дружина втратили дитину
Переможець "Євробачення-2015" та його дружина втратили дитину

Переможець "Євробачення-2015" та його дружина втратили дитину

Відомий шведський співак та переможець "Євробачення-2015" Монс Зелмерлев та його дружина, акторка Сієра Жансон втратили дитину.

У коханої артиста стався другий викидень за рік. Сумну звістку Сієра сповістила на своїй сторінці в Instagram. Акторка зізналася, що вона разом зі співаком пережила жахливі декілька днів.

Ми втратили нашу маленьку дитину. Це другий "тихий викидень", який ми пережили за цей рік. Збираюся провести деякий час без соціальних мереж, щоб все це усвідомити, вилікувати і провести час з моєю дорогоцінною сім'єю. Це був не наш рік.
написала кохана Монса

Вона сподівається, що її допис не засмутить майбутніх матусь, а навпаки – спонукає краще про себе подбати.

instagram.com/ciarajzelmerlow

Зі свого боку, Зелмерлев також залишив допис у своєму фотоблогу.

Немає більше +1, але я такий вдячний за прекрасну сім'ю, яка у мене вже є, і знову приголомшений моєю сильною, сміливою дружиною, яка так багато пережила за останні декілька днів. Я тебе коханаю.
звернувся до коханої співак

Зауважимо, Монс Зелмерлев і Сієра Жансон зустрілися 2016 року. За два роки у пари народився син Альберт. А 2019-го закохані побралися.

Нагадаємо, нещодавно стало відомо, що у 45-річної дружини Джеймі Олівера стався п’ятий викидень. Подружжя не полишає надії народити шосту дитину.

Источник материала
Поделиться сюжетом