"Танці з зірками": учасником шоу став лідер гурту "БЕZ ОБМЕЖЕНЬ" Сергій Танчинець
"Танці з зірками": учасником шоу став лідер гурту "БЕZ ОБМЕЖЕНЬ" Сергій Танчинець

"Танці з зірками": учасником шоу став лідер гурту "БЕZ ОБМЕЖЕНЬ" Сергій Танчинець

Вже цієї осені на телеканалі "1+1" стартує новий сезон шоу "Танці з зірками".

Декілька тижнів в соціальних мережах триває #танціззіркамиchallenge – щорічний зірковий челендж, за допомогою якого учасники нового сезону передають танцювальний виклик одне одному із запрошенням взяти участь у шоу.

Лідер українського рок-гурту "БЕZ ОБМЕЖЕНЬ" Сергій Танчинець прийняв виклик #танціззіркамиchallengе від учасника гуртів MOZGI та "Время и Стекло" Позитива, який теж вийде на паркет.

пресслужба каналу "1+1"

Рок-співак повідомив про свою участь у "Танцях", розмістивши на власних офіційних сторінках у соціальних мережах запальне відео, у якому вже продемонстрував, що вміє ритмічно рухатись.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Sergii Tanchynets (@sergii_tanchynets) on

Я беру участь у "Танцях з зірками", бо це виклик! А я надзвичайно люблю приймати виклики, доводячи самому собі, що немає нічого неможливого. Найважче в цьому всьому – все! Все найважче: починаючи із запам‘ятовування кроків та тримання осанки до демонстрації того, що ти - як "риба у воді". Потрібно усміхатися, сяяти і доносити людям радість, а паралельно думати про підтримки та послідовність рухів. Я взагалі ніколи не сприймав себе як танцюриста, але зараз максимально борюсь з самим собою задля крутого результату.
прокоментував Сергій

Артист кинув виклик футболісту та секс-символу, учаснику шоу "Холостяк" Сергію Мельнику.

Зовсім скоро стане відомо, чи прийме Сергій Мельник #танціззіркамиchallenge, та чи приєднається на паркеті до Олега Винника та Олени Шоптенко, Надії Мейхер та Кирила Васюка, Санти Дімопулос та Макса Леонова, Тараса Цимбалюка з Яною Заяць, та Дар’ї Петрожицької й Ігоря Гелуненка, Юлії Саніної та Дмитра Жука, Дмитра Танковича та Ілони Гвоздьової, і alyona alyona та Юрія Гурича. Також незабаром розкриються імена ведучих та усіх суддів нового четвертого сезону проекту.

Нагадаємо, що наразі вже відомі імена трьох суддів нового сезону, а хто сяде у суддівські крісла, крім Катерини Кухар, Влада Ями та Григорія Чапкіса, розкажуть в ефірі "Сніданку з 1+1".

Прем’єра нового четвертого сезону "Танців з зірками" відбудеться цієї осені на "1+1".

Источник материала
Поделиться сюжетом