Фото дня: зовнішній вигляд Xiaomi Mi 10 Ultra з 120-кратним зумом
Фото дня: зовнішній вигляд Xiaomi Mi 10 Ultra з 120-кратним зумом

Фото дня: зовнішній вигляд Xiaomi Mi 10 Ultra з 120-кратним зумом

11 серпня Xiaomi відзначить 10-річчя свого заснування і співзасновник Лей Цзюнь (Lei Jun) виступить з особливою промовою про пройдений шлях, представивши одночасно особливі видання смартфонів Mi 10 і Redmi K30 Pro.

Опубліковано низку зображень рекламного постера Mi 10 Ultra, що дозволяють оцінити дизайн і деякі характеристики флагмана.

По-перше, на них зображені два виконання нового смартфона: «прозоре» (точніше – псевдопрозрачное) і керамічне.

Обидві версії наділені четверний тильній камерою, що дозволяє варіювати оптичне фокусна відстань від надширококутним 12 мм до телережимі 120 мм (в 35-мм еквіваленті).

До того ж обіцяно 120-кратний цифровий зум для перископну камери (втім, оптичне масштабування буде в районі 4x).

У основного модуля, очевидно, значення діафрагми складе f/1,85.

.

До речі, в «прозорою» версії можна відзначити наявність підтримки NFC, що цілком логічно для флагмана.

Останні витоку також повідомляють, що Mi 10 Ultra стане першим в світі комерційним продуктом, який оснащений повноцінною лицьовій камерою під екраном, тобто для її роботи не будуть потрібні вирізи.

Втім, навряд чи вона надасть гідну якість, та й наклади версії з подекранной камерою будуть обмеженими (можливо, вийде Mi 10 Ultra зі звичайною лицьовій камерою, розміщеної в вирізі).

Нарешті, свіжі повідомлення говорять про те, що ми отримаємо варіанти Mi 10 Ultra з 8/12 Гбайт оперативної пам’яті, а також з 256/512-Гбайт швидкісним накопичувачем.

.

Судячи з колишнім чутками, смартфон отримає найсучаснішу «начинку»: це і новітній процесор Snapdragon 865+ з тактовою частотою до 3,09 ГГц; і модем 5G; і 6,67-дюймовий екран AMOLED формату Full HD+ з частотою оновлення 120 Гц.

Також очікується підтримка швидкісної 55-Вт бездротової і 120-Вт провідний зарядки Quick Charge 5: для цього буде задіяно два акумулятора по 2250 мА·год кожен.

Нещодавно глава Xiaomi підтвердив, що Mi 10 Ultra отримає наліплену заздалегідь антибактеріальну захисну плівку, а в комплект поставки увійде антибактеріальний чохол з іонами срібла – актуальна новація на тлі поточних карантинних заходів.

Источник материала
Поделиться сюжетом