Глава Xiaomi розкрив нові деталі про Xiaomi Mi 10 Ultra
Глава Xiaomi розкрив нові деталі про Xiaomi Mi 10 Ultra

Глава Xiaomi розкрив нові деталі про Xiaomi Mi 10 Ultra

11 серпня Xiaomi проведе велику прес-конференцію, присвячену 10-річчю компанії, на якій очікується анонс трьох флагманських продуктів: смартфонів Xiaomi Mi 10 Extreme Commemorative Edition (Xiaomi Mi 10 Ultra) і Redmi K30 Extreme Commemorative Edition (Redmi K30 Ultra), а також другого OLED-телевізора.

Генеральний директор компанії Xiaomi Лей Цзюнь (Lei Jun) сьогодні вранці на своїй сторінці в соціальній мережі Weibo опублікував нові подробиці про Xiaomi Mi 10 Ultra (під такою назвою смартфон вийде в США і Європі).

Лідер Xiaomi підтвердив, що смартфон отримав антибактеріальну захисну плівку, наліплену відразу ж при виробництві на заводі.

Крім того, в стандартний комплект поставки входить антибактеріальний захисний чохол з іонами срібла.

На тлі триваючої пандемії коронавируса багато компаній намагаються максимально убезпечити користувачів своїх мобільних пристроїв від потенційного зараження.

Хтось випускає пристрої для стерилізації, хтось – йде по тому де шляху, що і Xiaomi.

Росс Янг (Ross Young), засновник дослідницьких компаній Display Supply Chain Consultants та Display.

Search, заявив, що Xiaomi Mi 10 Ultra стане першим в світі комерційним смартфоном, який оснащений подекранной фронтальною камерою, а також додав, що поставки будуть мізерними.

Інформація про обсяг стартовій партії йде в розріз з попередньою заявою лідера Xiaomi, який запевнив, що вони приготують достатню кількість смартфонів до початку продажів.

Втім, Xiaomi завжди робить подібні заяви, а купити її флагманські смартфони дуже складно протягом перших тижнів після виходу.

На тлі новин про Xiaomi Mi 10 Ultra в Китаї подешевшала стандартна версія Xiaomi Mi 10.

Источник материала
Поделиться сюжетом