Катерина Кухар розсекретила свою зарплату в хореографічному училищі
Катерина Кухар розсекретила свою зарплату в хореографічному училищі

Катерина Кухар розсекретила свою зарплату в хореографічному училищі

Прима Національного театру опери та балету, суддя проєкту "Танці з зірками" Катерина Кухар розсекретила свою зарплату в хореографічному училищі.

Так, на початку липня знаменитість призначили в.о. директорки Київського державного хореографічного училища. В інтерв’ю виданню ELLE.ua зірка зізналася, що через мізерну платню у викладачів не буде мотивації працювати.

Моя директорська зарплата становить шість тисяч гривень. От уяви, враховуючи мої звання, вислугу років, стаж, я перейшла на півставки в Національному оперному театрі, щоб тут отримувати шість тисяч. Як ми можемо говорити про зацікавленість працювати викладачем? Такими темпами ми вб'ємо у майбутнього покоління бажання до викладацької діяльності в державних установах. Це буде непрестижно, а скоріше навпаки
поділилася Катерина
elle.ua

За словами балерини, її основний пріоритет зараз - це створення умов для навчання студентів. Так, проблем в училищі дуже багато.

Навіть з присадибною територією, яка на сьогодні забудована несанкціонованими гаражами, яка не охороняється, по якій вільно ходять безхатьки. Звичайно, дуже приємно, що навіть люди без місця проживання тягнуться до прекрасного і хочуть там жити, але мені б хотілося, щоб у дітей перед очима була інша картина, щоб гуляючи територією училища, учні почувалися в безпеці і комфорті. Діти не можуть вчитися в такій розрусі, користуватися цими душовими та санвузлами. Але виправити це не так просто: спочатку ти складаєш дефектні акти, вносиш їх до бюджету на наступний рік, потім подаєш цей бюджет на розгляд, і він повинен пройти ще величезну кількість бюрократичних інстанцій.
зауважила балерина
elle.ua

Однак, попри всі складнощі, у балерини не опускаються руки.

Нагадаємо, раніше Катерина Кухар приголомшила моторошними кадрами з хореографічного училища. З часів навчання прими-балерини у закладі нічого не змінилось.

Источник материала
Поделиться сюжетом