Суперфіналіст "Голосу країни-10" Сергій Асафатов відверто розповів про особисте
Суперфіналіст "Голосу країни-10" Сергій Асафатов відверто розповів про особисте

Суперфіналіст "Голосу країни-10" Сергій Асафатов відверто розповів про особисте

Суперфіналіст проєкту "Голос країни-10", Сергій Асафатов,  який підкорив глядачів незвичайним тембром, вперше поділився подробицями свого життя, та розповів про своє ставлення до біологічних батьків.

Музикант, який виріс в інтернаті, куди потрапив в дитинстві, став успішним музикантом і нещодавно представив свою пісню "Mоре".

Однак, про те, що хоче бути музикантом, інтернатівський хлопчик знав завжди. Змалку Сергій не чув музику, він відчував її кожною клітинкою свого тіла йдеться у програмі "Життя відомих людей".

Я пам'ятаю. Я слухав музику і я все чув і чув не так, а чув кожен інструмент окремо .. і мене все це так чіпляло
зізнався артист

Тоді Сергій і почав мріяти про велику сцену і повний зал глядачів. Але про свої бажання волів мовчати, бо в сиротинці його мало хто розумів, та й узагалі не вірили в талант хлопця.

Всім було пофіг на мою мрію. Взагалі говорили, що по тобі плаче тюрьма і все це фігня, що нічого з тебе не буде. А мені все те було пофіг бо я знав, що мені це важливо. Я ходив на гурток. В нас там був духовий оркестр, а я хотів в музичну школу, проте за неї треба було платити
поділився Сергій

Після закінчення інтернату, 17-річний Асафатов залишився сам на сам із дорослим життя й гадки не мав, що робити далі. Чим заробляти на життя? І коли хлопець був у розпачі, йому допомогла мама товариша. Жінка купила йому трубу і допомогла вступити у музичне училище.

Я за рік навчився грати на контрабасі, вивчив всі ноти та грав в оркестрі. На першому курсі я навчався грати на гітарах, потім почав грати на барабанах.
зауважив інструменталіст

За 4-ри роки навчання Сергій опанував 10 музичних інструментів. А на третьому курсі мав уже свій гурт. Але успіх не приходив. І аби хоч якось вижити, влаштувався до магазину музичних інструментів.

Та якщо мрія про музичний успіх почала здійснюватись, то ось мрія про батьків і родину, так і залишилась нездійсненною.

В дитячому будинку я так хотів, щоб у мене хтось забрав в якусь нормальну сім'ю, в кого був телевізор та цукерки
розповів Сергій

То якщо названих батків Асафатов так і не дочекався, то про біологічних і чути не хоче. Образи й досі крають його серце. За словами музиканта ці люди не відіграли жодної ролі в його житті, крім того, що просто народили. Йому нецікаво, де вони живуть і не хотів би з ними бачитися. Для нього вони чужі, оскільки вони його зрадили. Проте не тільки вони. 

Були в житті Сергія і невірні друзі, і нещасливе кохання. Тож він давно зрозумів, що може розраховувати тільки на себе і нікого не пускає до себе в серце. Але про свої почуття Асафатов, як справжній музикант, говорить не словами, а нотами.

Моє особисте життя не дуже просте. Це мої зараз головні дівчата (гітари - прим.ред).
зізнався музикант

Та попри всі рани, які й досі не загоїлися в його серці, Сергій вірить у щире кохання і мріє про щасливу й велику родину.

Источник материала
Поделиться сюжетом