"Євробачення-2021": відомі чотири варіанти проведення конкурсу
"Євробачення-2021": відомі чотири варіанти проведення конкурсу

"Євробачення-2021": відомі чотири варіанти проведення конкурсу

Організатори пісенного конкурсу "Євробачення-2021", яке відбудеться в Роттердамі, назвали чотири варіанти проведення шоу.

Як зазначили на офіційному сайті конкурсу, остаточний сценарій залежить від ситуації з COVID-19 та стане відомим на початку наступного року.

Перший сценарій передбачає звичайний конкурс "Євробачення". Так, захід буде організовано в звичайному порядку на арені Ahoy в Роттердамі з 9 шоу (серед них генеральні репетиції) в переповненій залі за участю делегацій і артистів всіх учасників мовних компаній. Такий варіант буде можливим, якщо з'явиться надійний тест на COVID-19 або вакцина.

Другий варіант передбачає дотримання соціальної дистанції 1,5 метра. Відповідно, будуть обмежені кількість глядачів та членів національних делегацій. Оскільки квитки на скасоване "Євробачення-2020" дійсні для конкурсу 2021 року, організатори проведуть "чесне жеребкування" і визначать, хто з власників квитків зможе поїхати на конкурс. Іншим пообіцяли повернути кошти.

Третій сценарій передбачає неможливість приїхати учасникам до Нідерландів через коронавірус. Тож, якщо будуть делегації, які не зможуть поїхати до Роттердама, їхні артисти виступатимуть зі своєї країни наживо онлайн.

Четвертий варіант "Євробачення" – карантинний. Якщо в Нідерландах введуть карантин, конкурс ми зможемо побачити тільки в запису. Учасники співатимуть у рідній країні. Їхні номери покажуть в прямому ефірі.

Нагадаємо, "Євробачення-2021" відбудеться за новими правилами через COVID-19. Коронавірус змусив організаторів конкурсу переглянути умови проведення шоу.

Источник материала
Поделиться сюжетом