На Запоріжжі п'яна матір на скутері в'їхала у бетонну стіну: її семирічна донька у комі
На Запоріжжі п'яна матір на скутері в'їхала у бетонну стіну: її семирічна донька у комі

На Запоріжжі п'яна матір на скутері в'їхала у бетонну стіну: її семирічна донька у комі

Семирічна дівчинка опинилася у комі після аварії на скутері, яким керувала її п'яна мати. Після чергового маневру водійка не втримала кермо і врізалась у бетонний паркан. Донька у вкрай тяжкому стані. У крові матері рівень алкоголю перевищував норму в 11 разів. Очевидці твердять: на маленький мопед вона взяла аж трьох пасажирів. 

Про це йдеться в сюжеті ТСН.19:30. 

7-річна Влада у медикаментозній комі. Дівчинці вже провели надскладну операцію, яка тривала кілька годин.

"Стан вкрай тяжкий. Дитина перебуває у стані медикаментозного сну", - розповів В'ячеслав Ткаченко, медичний директор Запорізької обласної дитячої клінічної лікарні.

У день аварії матір мала підібрати Владу дорогою додому. Але під'їхала на скутері, де вже сиділи старша донька та кума. Тож Владу поставили на підніжку. Місцеві кажуть: найімовірніше, під колесо жінці потрапила цегла, якою щедро засипають тутешні ями. Після цього скутер, на якому перебували четверо осіб, втратив керування та врізався просто у бетонну стіну.

Пані Марія прибігла на місце ДТП однією з перших. Каже: і водійка, і її  чоловік, який приїхав згодом, ледь трималися на ногах. Старша донька та хрещена, які також були на моторолері, відбулись забоями. Мати-кермувальниця отримала переломи тазу та кінцівок. А от наймолодша дівчинка постраждала найбільше.

У Молочанську, де немає громадського транспорту, на скутерах на велосипедах пересувається ледь не пів міста. 

Жодних прогнозів щодо  дівчинки медики наразі не дають. З коми її поки що не виводять. Матір також перебуває у лікарні. Правоохоронці вже висунули жінці підозру. За скалічення власної доньки їй загрожує до восьми років ув'язнення. Після ДТП у крові матері виявили 2,2 проміле алкоголю, що дорівнює пляшці горілки. Як кажуть її друзі, жінка, що працює на меблевій фабриці, сіла за кермо після застілля з нагоди професійного свята – Дня лісу. 

Відео Лікарі борються за життя 7-річної дівчинки, яка опинилася у комі після аварії на скутері

У Запорізькій області 7-річна дівчинка опинилася у комі після аварії на скутері, яким керувала її п'яна матір. Після чергового маневру водійка не втримала кермо і врізалась у бетонний паркан. Доньку доправили до лікарні у вкрай тяжкому стані, лікарі борються за її життя . У крові матері рівень алкоголю перевищував норму в одинадцять разів.  Очевидці твердять: на маленький мопед вона взяла аж трьох пасажирів. Детальніше – в сюжеті.    

Источник материала
Поделиться сюжетом