Росія заблокувала усі морські та повітряні підходи до Криму
Росія заблокувала усі морські та повітряні підходи до Криму

Росія заблокувала усі морські та повітряні підходи до Криму

Російські військові заблокували усі морські й повітряні підходи до анексованого Криму.

Приводом називають провокації з боку розвідувальних літаків і суден НАТО.

Про це повідомляє Telegram-канал «Оперативна лінія» з посиланням на начальника ГОУ ГШ ЗС РФ генерал-полковника Сергія Рудського.

ВІн видав наказ «про неприпустимість подальшої ескалації військової обстановки поблизу Криму і Чорноморського узбережжя Кавказу з боку НАТО», пише QHA.

«Щоб НАТО відчуло «гостроту моменту», російські військові створили «нову лінію Маннергейма».

До 3 жовтня до неї наблизитися ніхто не зможе, а не те що її форсувати або за неї проникнути.

У кого відпустка спланована на третю декаду вересня в Ялту або Геленджик, можете туди сміливо їхати», — йдеться у повідомленні.

Головний редактор Black.

News, координатор Морської експертної платформи Андрій Клименко оприлюднив у Facebook мапу з розташуванням російських військових на узбережжі Чорного моря.

«Але такого жаху РФ (що закрила все узбережжя окупованого Криму і свого Північного Кавказу забороненими районами для мореплавства) — не бачив ще ніхто і ніколи.

А чого ж жах? — а тому що у Чорному морі чотири кораблі НАТО, а в повітрі нещодавно В-52 літали, а на суші американські та британські парашутисти», — повідомив Клименко.

Як повідомлялося, у Росії 21 вересня стартували стратегічні військові навчання «Кавказ-2020», у яких беруть участь близько 80 тис.

Україна уважно стежить за цими навчаннями.

19 вересня на Миколаївщині почався перший етап навчань «Спільні зусилля» в рамках стратегічного командно-штабного навчання «Об’єднані зусилля – 2020».

Источник материала
Поделиться сюжетом