Бойовики на Донбасі двічі порушили перемир'я
Бойовики на Донбасі двічі порушили перемир'я

Бойовики на Донбасі двічі порушили перемир'я

Від початку доби, 23 вересня, збройні формування Росії двічі порушили режим перемир'я. Біля Водяного українські військові зафіксували два безпілотники окупантів.

Про це повідомляє штаб ООС.

"У районах відповідальності наших бригад зафіксовано два порушення домовленостей, досягнутих 22 липня 2020 року в межах Тристоронньої контактної групи. Так, у районі населеного пункту Водяне задокументовано прольоти двох ворожих безпілотних літальних апаратів типу "Квадрокоптер" і "Фантом-4", які перетнули лінію розмежування. Засобами радіоелектронної боротьби БПЛА ворога були перехоплені, що унеможливило їхнє подальше застосування", — йдеться у повідомленні.

Ситуація в районі проведення ООС залишається контрольованою українськими підрозділами, зауважили у штабі.

"Порушень режиму тиші на всіх ділянках лінії розмежування зафіксовано не було", — додали в ООС.

Нагадаємо, 23 вересня на Донбасі поблизу населеного пункту Піски здетонував невідомий вибуховий пристрій. У результаті двоє українських військових отримали осколкові поранення. 

Відео Громадянина Білорусі засудили до 4,5 років тюрми через допомогу сепаратистам на Донбасі

Чотири з половиною роки в’язниці за допомогу сепаратистам на Донбасі – празький суд виніс вирок громадянину Білорусі. Олексій Фадєєв належав до організованої злочинної групи й з 2014 по 2016 роки часто їздив на схід України. Усі обвинувачення у тому, що він брав активну участь у бойових діях на боці терористів, відкидає. Утім, визнає, сепаратистам допомагав тим, що займався охороною позицій і патрулюванням. Чеська прокуратура вимагала для нього 15 років за тероризм. Суддя ж скоротила цей термін утричі. До сьогодні чеська феміда за подібні злочини виносила лише умовні вироки.    

Источник материала
Поделиться сюжетом