Осінні тренди: як краще поєднувати кольори і одяг, щоб бути яскравіше всіх
Осінні тренди: як краще поєднувати кольори і одяг, щоб бути яскравіше всіх

Осінні тренди: як краще поєднувати кольори і одяг, щоб бути яскравіше всіх

Модний одяг / фото depositphotos.com

Осінь диктує нові тренди. Серед різноманіття модних новинок вибрати те, що підійде, складне завдання. Але ми знаємо одне, що в моді будуть вироби з латексу, шматочків шкіри або з китицями. 

Стилісти говорять про те, що коронавірус вплинув на фантазію дизайнерів. Хтось засумував і створив колекцію в темних кольорах, а хтось вирішив прикрасити сірі будні яскравими кольорами. Тому зараз в тренді будуть речі чорного і червоного кольорів. Але варто пам'ятати, що з'єднувати їх не варто.

Чорне довге плаття в підлогу можна надіти на вечірку, а на побачення краще червоного плаття ви нічого не знайдете. Червону сукню можна з'єднати з білим кейпом або піджаком.

Ще один тренд - це шкіряна спідниця, яку можна з'єднати з кардиганом. Також актуальним восени буде сіре пальто вільного крою. При цьому воно повинно бути подовжене. 

Що стосується взуття, то зараз жінки віддають перевагу комфорту, а не каблукам. Зверніть увагу на берці. Масивне взуття на шнурівці буде актуальним. Також цікаво виглядатимуть черевики для верхової їзди і козачки.

Інші новини по темі:

  • "Найкрасивіша нація": українки похвалилися модними "луками"
  • "Беремо приклад": модні тренди, яким слідують гламурні депутати ВР
  • Названо найнеобхідніші речі на осінь-2020

Читайте новини шоу-бізнесу, гороскопи на каналі УНІАН Lite в Telegram

Автор: Діана Могилєвич

Источник материала
Поделиться сюжетом