Пошкоджені мости й дороги, є загиблі: на півночі Греції вирувала стихія
Пошкоджені мости й дороги, є загиблі: на півночі Греції вирувала стихія

Пошкоджені мости й дороги, є загиблі: на півночі Греції вирувала стихія

Десятки людей з селища на півночі Греції виявились відрізаними від решти світу, коли в регіоні слідом за буревіями почались повені.

Про це йдеться в сюжеті ТСН.19:30.

Кілька днів жителі села в регіоні Фессалія були заблоковані. Усі під’їзди до селища затопило, у людей закінчилися запаси їжі та води.

Перша спроба евакуювати мешканців у понеділок провалилась – вертоліт не зміг приземлитись. Друга, у середу, 23 вересня, була вдала.

Днями Грецією пронеслися одразу два урагани, які принесли з собою потужні опади і повені. У Фессалії під водою опинилися понад 20 тисяч гектарів площі.

На півночі Греції серйозні руйнування – пошкоджені мости й дороги, затоплені десятки будинків. Жертвами негоди стали троє людей.

Відео На півночі Греції повені: стихія пошкодила мости й дороги, є загиблі

Десятки людей з селища на півночі Греції виявились відрізаними від решти світу, коли в регіоні слідом за буревіями почались повені. Кілька днів мешканці села в регіоні Фессалія були заблоковані, адже усі під’їзди до селища затопило. У людей закінчилися запаси їжі та води. На півночі Греції серйозні руйнування – пошкоджені  мости й дороги, затоплені десятки будинків. Жертвами негоди стали троє людей.  

Читайте також: 

  • В Атлантичному океані виник тропічний шторм "Бета"
  • Мешканців Нового Орлеана готують до евакуації через потужний шторм
  • У США вирує шторм "Ісаяс": є загиблі
Источник материала
Поделиться сюжетом