Шокуючі традиції Піднебесної: Дмитро Комаров покаже ярмарку наречених у Китаї
Шокуючі традиції Піднебесної: Дмитро Комаров покаже ярмарку наречених у Китаї

Шокуючі традиції Піднебесної: Дмитро Комаров покаже ярмарку наречених у Китаї

Дмитро Комаров в Китаї / фото прес-служби 1+1

Мандрівник-телеведучий Дмитро Комаров у новій серії тревел-шоу "Світ навиворіт" продовжить свою "піднебесну" експедицію і потрапить на незвичайний ринок, де батьки шукають пару для своїх самотніх синів і дочок.

Як йдеться у повідомленні прес-службии "1+1", Китай - це країна, де до любові особливе ставлення. У минулій програмі Дмитро Комаров вже торкнувся непростої теми тутешніх шлюбів і заглибився в історію давньої шокуючою традиції, коли для вдалого заміжжя маленьким дівчаткам бинтували ноги. Хоча ці тортури, під час яких дівчатам фактично ламали пальці, скасували 70 років тому, сучасні сімейні традиції Піднебесної, як і раніше, залишаються суворими по відношенню до жінок.

До приходу комунізму китаянки практично не мали прав і повинні були беззастережно підкорятися чоловікові. А для незаміжніх дівчат після 27 років навіть придумали образливу назву - "жінка-залишок". Такий термін активно увійшов в лексикон всієї країни і використовується навіть зараз.

У новій серії тревел-шоу Дмитро Комаров дізнається, що в Китаї відбувається з тими, хто вчасно не встиг створити сім'ю. Для цього ведучий вирушить на незвичайний ринок.

"Сьогодні я побуваю на унікальному ярмарку, де «продають» людей. Так, таке буває. І це можливо навіть в самому центрі Шанхая, серед хмарочосів. Тут кожні вихідні можна побачити просто шокуюче явище - ярмарок наречених", - здивується Дмитро Комаров.

Дмитро Комаров в Китаї / фото прес-служби 1+1

На такому ярмарку кожні вихідні збираються тисячі людей, які "торгують" незаміжніми хлопцями та дівчатами. А їх продавці - власні батьки або родичі. Хоча "товар" досить специфічний, тут діють звичайні правила ринку - люди ходять по рядах, дивлячись на короткі резюме молодих людей, і уточнюють у продавців всі важливі деталі.

Потрапивши на такий "ринок відносин", ведучий "Світу навиворіт" вирішить перевірити на собі, як це - бути предметом торгу. Дмитро Комаров, незважаючи на те, що вже одружений, проведе експеримент і запропонує й свою анкету на ринку.

Крім того, "Світ навиворіт" знову зустрінеться з героїнею минулого випуску - незаміжньою 32-річною Сяо Ю - і вирушить з нею на перше побачення наосліп з чоловіком, якого підбере спеціальна китайська сваха.

Чи вийде у відомого телеведучого зіграти роль холостяка і знайти собі дружину в Шанхаї, і як після незвичайного побачення складеться доля самотньої жінки - дивіться в новій серії "Світу навиворіт" вже сьогодні о 22.45 на каналі "1+1".

Попередні випуски програми "Світ навиворіт" про Китай:

  • Дмитро Комаров розкриє секрет міцності Великої китайської стіни
  • Дмитро Комаров покаже, як китайці виловлюють рибу за допомогою бакланів
  • Дмитро Комаров проведе екскурсію до «інстаграмного» будинку в Гонконзі
  • Дмитро Комаров розповість таємничі секрети китайських гір
  • Дмитро Комаров спробував себе в ролі китайського тореадора та відвідав загадкове високогірне плем'я Мяо (відео)
  • Дмитро Комаров поспілкувався з останніми власницями «ніжок-лотосів» у Китаї (відео)

Читайте свіжі новини туризму, шукайте ідеї для подорожей і дивіться мальовничі фото з усього світу на Телеграм канал УНІАН.Туризм.

Автор: УНІАН

Источник материала
Поделиться сюжетом