Стан вкрай тяжкий: медики Дніпра борються за життя 2-річного хлопчика, якого пошматували собаки
Стан вкрай тяжкий: медики Дніпра борються за життя 2-річного хлопчика, якого пошматували собаки

Стан вкрай тяжкий: медики Дніпра борються за життя 2-річного хлопчика, якого пошматували собаки

Стан 2-річного Єгора, якого покусали домашні вівчарки, залишається вкрай тяжким. Дитину під'єднали до апарату "штучної" нирки та ШВЛ.

Про те, як почувається хлопчик повідомляють волонтери БВ "Совушка", які опікуються хлопчиком.

"Замість нирок працює апарат перитонеального діалізу,  дихати йому допомагає апарат для штучної вентиляції легенів. А тепер і сердечко захандрило. Все від того, що в кров всмоктується велика кількість токсинів з ран. І що не січуть рани, менше токсинів не стає. На консиліумі з професором Слесаренко С.В. було прийнято рішення встановлювати апарат для лікування ран низьким тиском. Це дозволяє ефективно очищати рани і зменшувати навантаження на організм", - розповідають волонтери фонду.

Вони також повідомили, що вже сьогодні система для лікування ран встановлена ​​і підключена. 

Нагадаємо, що інцидент стався в Селідовому, Донецької області. Сім'я саме святкувала день народження малюка. Батько хлопчика не зачинив двері вольєру, а малюк вийшов сам надвір. Матір хлопчика знайшла його вже непритомним, коли його шматували дві вівчарки.

Відео Лікарі Дніпра борються за життя дворічного хлопчика, якого пошматували собаки

За життя дворічного хлопчика, якого пошматували собаки, борються лікарі Дніпра. Сюди дитину у критичному стані доправили гвинтокрилом з Донецької області. Хлопчик зазнав украй тяжких травм у свій день народження. Батьки не зачинили вівчарок у вольєрі, а дитина вийшла надвір, поки мати була в оселі. Собаки напали на хлопчика та завдали страшних травм. Маленький Єгор уже витримав численні операції. Він у реанімації на апараті штучної вентиляції легенів. Порушена робота внутрішніх органів. Медики жодних прогнозів не дають. Поліція Донецької області розслідує кримінальне провадження. 

 

Источник материала
Поделиться сюжетом