У психлікарні Харкова виявили спалах коронавірусу, першим захворів лікар
У психлікарні Харкова виявили спалах коронавірусу, першим захворів лікар

У психлікарні Харкова виявили спалах коронавірусу, першим захворів лікар

Директорка Харківського обласного лабораторного центру Любов Махота повідомила, що у психіатричній лікарні №3 ставсяспалах коронавірусу. Наразі заклад повністю зачинений на прийом хворих.

Про це повідомляє "Об'єктив" у середу, 23 вересня.

"У нас психіатрична лікарня №3 має спалах. Усі 22 хворі знаходяться у стабільному стані вже місяць. Першим захворів лікар", - зазначила Махота.

Зокрема, коронавірус підтвердився у чотирьох медпрацівників та у 18 пацієнтів. За словами Махоти, наразі проводяться усі рекомендовані профілактичні заходи.

Напередодні спалах коронавірусу.такожзафіксували у Любарському психоневрологічному інтернаті Житомирської області. На COVID-19 захворіли 13 підопічних закладу, а також 16 працівників. Вони перебувають на самоізоляції вдома. Захворів і директор. Слід зауважити, що в інтернаті перебуває 149 осіб, догляд за якими здійснюють 97 працівників.

Тим часом, кількість інфікованих коронавірусом в Україні упродовж доби збільшилася на 3 497 нових випадків. Станом на 20:00 23 вересня відомо про 184 734 хворих у країні. Кількість летальних випадків сягнула 3 705. Кількість одужалих становить уже 81 670. 

Відео Коронавірус в Україні: до лікарень за добу поклали 711 недужих

Число госпіталізованих із коронавірусом в Україні різко зросло. За минулу добу до лікарень поклали 711 недужих. Найстрімкіше інфекція шириться у Харківській області - понад 400 випадків за добу, причому левова частка саме в обласному центрі. За добу в країні коронавірус підтвердили у 3,5 тисяч людей, 63 хворих померли.  

Источник материала
Поделиться сюжетом