У Запорізькій області 16-річний юнак зґвалтував 13-річну дівчинку
У Запорізькій області 16-річний юнак зґвалтував 13-річну дівчинку

У Запорізькій області 16-річний юнак зґвалтував 13-річну дівчинку

У Запорізькій області зґвалтували 13-річну дівчинку. У скоєнні злочину підозрюється 16-річний юнак, який змусив дитину до інтиму, погрожуючи фізичною розправою.

Про це повідомляє пресслужба Головного управління Національної поліції у Запорізькій області.

Про зґвалтування доньки поліцію повідомила мама дівчинки 21 вересня близько 16:30. "Працівники слідчо-оперативної групи відділу поліції на підставі зібраної інформації встановили, що 21 вересня місцевий мешканець 2004 року народження, який був знайомий з 13-річною дівчиною, силоміць затягнув її до свого помешкання та під загрозою застосування фізичного насильства вступив у статеві відносини", - розповіли правоохоронці.

Хлопця вже розшукали, він перебував удома. Слідчим поліції йому повідомлено про підозру у скоєнні кримінального правопорушення за ч.4 ст. 152 Кримінального кодексу (зґвалтування).

В санкції статті зазначається, що дії сексуального характеру, вчинені щодо особи, яка не досягла чотирнадцяти років, незалежно від її добровільної згоди,  караються позбавленням волі строком до п’ятнадцяти років

Підозрюваного затримано. Наразі слідчим вирішується питання обрання для нього запобіжного заходу.

Нагадаємо, раніше у Білгород-Дністровському районі Одеської області 13-річна дівчинка розповіла, що вітчим проти її волі вступив з нею в статеві зносини неприроднім шляхом.

Источник материала
Поделиться сюжетом