В Україні марш за тварин відбудеться онлайн: вперше у світі для його проведення застосують штучний інтелект
В Україні марш за тварин відбудеться онлайн: вперше у світі для його проведення застосують штучний інтелект

В Україні марш за тварин відбудеться онлайн: вперше у світі для його проведення застосують штучний інтелект

В Україні зоозахисники через пандемію коронавірусу закликають 3 жовтня долучитися до Всеукраїнського маршу за тварин онлайн.

Як повідомляють організатори події, гуманістичний рух за права тварин UAnimals, марш вперше у світі відбудеться завдяки штучному інтелекту.

"У 2020 році ми не можемо зібратися на головних площах своїх міст і усвідомлюємо повну відповідальність за здоров'я учасників та учасниць акцій. Втім жорстокість не знає карантину, а значить боротьба триває. Цього року ми проведемо подію в інноваційному форматі і доведемо, що жоден карантин не здатен поставити на паузу боротьбу за порятунок тварин", - каже засновник UAnimals Олександр Тодорчук.

Варто зазначити, що організатори і учасники Всеукраїнського маршу за тварин виступають за цирк без тварин, заборону хутрових ферм, притравочних станцій і дельфінаріїв, порятунок тварин від жорстокого поводження. Минулого року масштабна акція одночасно пройшла у 24 містах України, до якої також долучилась команда станції Вернадського в Антарктиді.

Цього ж року через пандемію та карантинні обмеження подія відбуватиметься онлайн за допомогою застосунку Reface - першого українського AI-застосунку, який очолив топ американського AppStore, випередивши Tik Tok, Netflix та Amazon. За його допомогою користувач може синтезувати відео за допомогою штучних нейромереж і розмістити своє селфі у будь-якому відео чи GIF за лічені секунди. Для участі у віртуальному марші за тварин учасникам треба лише зайти на сайт UAnimals та завантажити власну фотографію. Вже 3 жовтня о 12:00 на сайті та сторінці UAnimals у Facebook стартує прямий ефір з маршу, що відбудеться завдяки технології face-swap. 

"Переконаний, організація першого у світі віртуального маршу за права тварин може дати початок геть новому підходу до використання AI-технології Reface у масових заходах. Особливо у новій post-COVID реальності, де офлайн-зустрічі будуть не такими доступними, а запит на персоналізовану комунікацію буде лише рости", - говорить співзасновник Reface Дмитро Швець.

Технологію Reface українських розробників вже завантажило 40 мільйонів людей, а серед користувачів застосунку - Ілон Маск, Снуп Дог, Брітні Спірс, Майлі Сайрус, Джон Ледженд та Кріс Браун.

Відео Заборонити цирки і скасувати тестування косметики: у 24 містах України відбувся Марш за тварин

Марш за тварин відбувся у 24 містах України і напередодні навіть в Антарктиді - на станції академіка Вернадського. Учасники ходи вимагали заборонити цирки, дельфінарії та хутряні ферми. А ще - не тестувати на тваринах ліки та косметику. Загалом оголосили 11 вимог. Їх разом із зібраними підписами передадуть президенту та ВР. Чи готові ми стати більш гуманними - у сюжеті.

Источник материала
Поделиться сюжетом