Відвідувачів і персонал Ейфелевої вежі евакуювали через повідомлення про вибухівку
Відвідувачів і персонал Ейфелевої вежі евакуювали через повідомлення про вибухівку

Відвідувачів і персонал Ейфелевої вежі евакуювали через повідомлення про вибухівку

У Парижі поліція оточила Ейфелеву через повідомлення про вибухівку.

Про це повідомляє видання Le Parisien.

Зазначається, анонімний дзвінок про замінування надійшов об 11 ранку. Поліція оточила також вулиці навколо пам'ятки. Вулиці перекрито. Ейфелева вежа розташован в 7 окрузі, у самому центрі Парижа.

Правоохоронці до полудня евакуювали всі туристів та працівників з Ейфелевої вежі, а також перехожих з Марсового поля, повідомило "Підприємство по експлуатації Ейфелевої вежі". "Пам'ятка евакуювали від полудня, зараз на місці проводяться перевірки", - йдеться у повідомленні. 

Слід зауважити, що про перевірку вежі повідомляють і користувачі соцмереж.

#France: Eiffel Tower evacuated over bomb threat. Police patrolling the area. #EiffelTower #Paris pic.twitter.com/eJ5v5Gi7Yu

— Annu Kaushik (@AnnuKaushik253) September 23, 2020

Як повідомлялося, 14 підлітків-футболістів отримали травми після того, як під час гри у поле вдарила блискавка. Сталося це ввечері, 22 вересня, у швейцарському Абтвілі. Спершу блискавка влучила в ліхтарний стовп, але потім поширилася по всьому футбольному полю Spiserwis саме під час матчу між ФК Абтвіль-Енгельбург і ФК Мюнстерлінген.

Відео У китайському Шеньяні блискавка влучила у хмарочос і спричинила пожежу

Заряд пошкодив не лише саму будівлю, а й розійшовся по лінії електропередач. Від перенавантаження дроти вмить спалахнули, влаштувавши справжнє фаєр-шоу. Утім, на щастя, за кілька секунд усе згасло. Тож обійшлося без постраждалих. Повні випуски дивіться на 1+1 video

Источник материала
Поделиться сюжетом