Жорстоке вбивство дівчини-фармацевта в Одесі: що про неї говорять і як розшукували вбивцю
Жорстоке вбивство дівчини-фармацевта в Одесі: що про неї говорять і як розшукували вбивцю

Жорстоке вбивство дівчини-фармацевта в Одесі: що про неї говорять і як розшукували вбивцю

В одеській цілодобовій аптеці вбили дівчину-фармацевта. В місті оголосили план-перехоплення. Версію пограбування правоохоронцівідкинули одразу: гроші з каси не зники, ліки теж. 

Як розшукували вбивцю — розповідається у випуску ТСН.19:30.

В аптеку є два входи: на обох двері цілі, замки не зламані. Слідчі підозрювали, що або в злочинців були ключі, або вони застосували відмичку. Третій варіант: аптекарка відкрила двері сама. 

Вбитій дівчині був 21 рік. Вона студентка медичного вишу, одночасно з навчанням працювала в аптеці. Слідчі не виключали, що вбивця був з кола її знайомих.

"Світла, скромна, вона з моїм сином зустрічалась, це дівчина мого сина. Дитина була, звісно, світла. Зараз таких мало. Вона в інституті навчалася, ще в комп'ютерну академію хотіла піти, працювала", — розповіла знайома загиблої Світлана Симоненко.

ГУ НП в Одеській області

Кінологи разом з собаками шукали, куди пішов зловмисник. Але собака не впоралася. Місцеві жителі теж підказати нічого не могли. Кажуть, в цьому районі останнім часом багато підозрілих людей.

"Нічліжку там бездомних або що там організували... З того моменту у нас якісь дивні події почали відбуватися: то там розбиті пляшки, то когось побили",  — сказала місцева жителька Людмила Сопіна. Свідків інціденту не знайшли. Камер спостереження в аптеці не було. У місті оголосили план-перехоплення.

Згодом, ввечері працівники карного розшуку в Одесі все ж таки затримали підозрюваного в жорстокому вбивстві 21-річної дівчини-фармацевта, яке відбулося в цілодобової аптеці на Академіка Корольова, 33. Ним виявився її знайомий. Мотив вбивства — корисливий.

Відео Гроші з каси не зникли, ліки теж: чому в одеській аптеці вбили працівницю

Нічна різанина в аптеці. В Одесі від рук невідомого загинула дівчина-фармацевт. Зранку її знайшла напарниця, яка прийшла на денну зміну. В місті оголосили план перехоплення і шукають нападника. В поліції підозрюють: загибла знала свого вбивцю.

 

Источник материала
Поделиться сюжетом