Коронавірус швидко поширюється Львівською областю: що відомо станом на 24 вересня
Коронавірус швидко поширюється Львівською областю: що відомо станом на 24 вересня

Коронавірус швидко поширюється Львівською областю: що відомо станом на 24 вересня

Коронавірусна інфекція продовжує атакувати Львівську область. Так, станом на 08:00 24 вересня у Львові та на Львівщині уже 19250 підтверджених випадків інфікування коронавірусом.

Про це повідомляє пресслужба Львівської міської ради в Telegrame.

"За вчорашню добу лабораторні центри провели 1312 ПЛР-тестів, з яких 205 – позитивні результати. Серед них – 77 мешканців Львова", - розповіли у міськраді. 

Вчора, 23 вересня, повідомлялося про 252 нових хворих на COVID-19 у Львівській області. 

Загалом 6464 особи вже одужали, 537, на жаль, померли. 

Нагадаємо, раніше лікарка-епідеміологиня Національної експертної групи з інфекційного контролю (NEGIC) Катерина Сояк розповіла ТСН.ua,чому в Україні зростає кількість інфікованих коронавірусом.

Відео Друга в країні: у Львові хвору на коронавірус дитину під'єднали до ШВЛ

Трирічну дівчинку з ускладненнями від  Covid-19 рятують у Львові. Перші симптоми у неї проявилися ще 12 вересня. Через стрімкий перебіг хвороби дитину одразу шпиталізували до обласного центру. Зараз у неї двостороння пневмонія і дихальна недостатність. Понад тиждень маленька пацієнтка на штучній вентеляції легень. З початку пандемії в Україні на коронавірус захворіли понад 12  тисяч дітей. За даними МОЗ, лише одна з них була на штучній вентиляції легень. Тож львівська пацієнтка стала другою дитиною в країні, до якої застосували такий метод лікування. Детальніше дивіться у сюжеті ТСН.  

Источник материала
Поделиться сюжетом