У Мадриді сильні зливи затопили метро: зупинилася робота п'яти гілок
У Мадриді сильні зливи затопили метро: зупинилася робота п'яти гілок

У Мадриді сильні зливи затопили метро: зупинилася робота п'яти гілок

Метро у воді: мадридську підземку паралізувало через потужні зливи.

Про це розповіли у ТСН.Ранок.

Потоки води накрили колії і піднялися майже до рівня перонів. Затоплені вагони знімали на телефони шоковані пасажири.

Лише за попередніми підрахунками, у метро опинилося до 20 літрів опадів на один квадратний метр. Через аварійну ситуацію довелося призупинити роботу одразу п'яти гілок. Частина станцій курсувала із запізненнями і там утворилися величезні черги. Ситуація нормалізувалася, коли із підземки відкачали воду.

Відео Метро у воді: в Іспанії не працює підземка через потужні зливи

Мадридську підземку паралізувало через потужні  зливи. Потоки води накрили  колії і піднялися майже до рівня перонів. Затоплені вагони знімали на телефони шоковані пасажири. Лише за попередніми підрахунками, в метро опинилося до 20 літрів опадів на 1 квадратний метр. Через аварійну ситуацію довелося призупинити роботу одразу 5 гілок. Частина станцій курсувала із запізненнями і там утворилися величезні черги. Ситуація нормалізувалася, коли із підземки відкачали воду  

Як повідомлялося раніше, двометрове провалля виникло у середмісті британської столиці, біля станції Саут-Орк, вода розлилася перед входом до підземки. Станцію з міркувань безпеки закрили, рух на гілці довелося обмежити. Затопило і будинки місцевих мешканців, декого з них евакуювали.

Источник материала
Поделиться сюжетом