У Києві автобус виїхав на тротуар, де були люди: що відомо про постраждалих та загиблого
У Києві автобус виїхав на тротуар, де були люди: що відомо про постраждалих та загиблого

У Києві автобус виїхав на тротуар, де були люди: що відомо про постраждалих та загиблого

Смертельне ДТП за участі автобуса сталося на передодні в Києві на виїзді із автостанції "Видубичі". Транспортний засіб вискочив на тротуар поряд із зупинкою, де були люди. Є постраждалі і загиблий.

В якому стані люди, та що стало причиною трагедії - у сюжеті ТСН.Ранок.

Автобус перекрив тут кілька смуг, бо зупинився в поперек дороги, лише тоді як вдарився в бетонку. Транспортний засіб зам'яв під себе метеалевого стовпа, а також жінку. Її зпід коліс дістали очевидці. Вона має переломи, але жива. 

Аварія сталася на місці виїзд з автостанції "Видубичі" Тут, на зупинку, автобус підїхав звично і спокійно, розказує очевидець Олександр: "Ми зайшли до салону і чекали на відправлення. Раптом за кілька секунд він почав їхати у натовп".

Відео У столиці рейсовий бус вискочив на тротуар поряд із зупинкою, де були люди

У Києві біля автовокзалу поблизу метро "Видубичі" автобус на повному ходу врізався у зупинку. Ударом знесло саму зупинку, де перебували люди, та торговельні намети поблизу. Відомо, що одна людина загинула і двоє поранені. Зараз на місці працюють медики та поліція. Причини аварії з’ясовують.  

Під стіну автобусом притисло 42-річного чоловіка. Він помер ще до приїзду лікарів. Також постраждала пара. Дівчина сильно пошкодила спину, її забрали медики. У момент, коли автобус зніс стовпа, під колеса потрапила продавець, що торгувала тут на розкладці.

Пасажири автобуса кажуть, чули розповідь водія поліції. За його словами, нібито автобус раптом понесло, він тиснув на гальма, але зупинити машину не зміг. Правда чи ні, з'ясовує нині столична прокуратура. Уже відкрили кримінальне провадження. Водію загрожує що найменше семи років позбавлення волі.

Источник материала
Поделиться сюжетом