В Миколаївській області КОРД жорстко затримав бандитів, що катували і грабували людей
В Миколаївській області КОРД жорстко затримав бандитів, що катували і грабували людей

В Миколаївській області КОРД жорстко затримав бандитів, що катували і грабували людей

В Миколаївській області затримали бандитів, які катували й грабували людей. Під час пограбувань вони використовували вогнепальну зброю.

Про це йдеться у випуску ТСН. Ранок.

Зловмисники потрапляли до осель уночі й знущалися над господарями, вибиваючи кошти. На рахунку розбійників низка таких пограбувань на території Миколаївської та Дніпропетровської областей. Чоловікам 30 і 35 років.

"Підшукували будинок, заходили туди, як правило, через вікно, зв‘язували господаря, били і використовували, в тому числі, вогнепальну зброю, після чого заволодівали належним йому майном. Двоє осіб вже були раніше судимі за вчинення аналогічних злочинів, а один з них ухилявся від призначеного судом покарання", - сказав очільник ГУНП в Миколаївській області Сергій Шайхет.

Вони вже потрапляли в поле зору правоохоронців за розбої. За даними слідчих, в угрупованні був ще один бандит. Його особу встановлюють. Затриманим загрожує до 15 років в'язниці.

Відео У Миколаївській області затримали бандитів, які катували й грабували людей

Бандитів, які катували й грабували людей затримали у Миколаївській області. Жертв підшуковували заздалегідь. Потрапляли до осель уночі й знущалися над господарями, вибиваючи кошти. На рахунку розбійників низка таких пограбувань на території Миколаївської та Дніпропетровської областей.  

Нагадаємо, троє невідомих побили та пограбували мисливців в Одеській області. В одному з нападників місцеві жителі упізнали патрульного поліцейського. 

Источник материала
Поделиться сюжетом