В Україні розвивають виробництво локального меду
В Україні розвивають виробництво локального меду

В Україні розвивають виробництво локального меду

Про це розповів Дмитро Кушнір, фахівець з експорту та співвласник бренду «Медові брати» (Honey Brothers), передає seeds.

«З кожним роком споживчі вподобання зміщуються в бік локальної, крафтової та місцевої продукції.

Українським виробникам меду стає все важливішим розвивати власний бренд, працювати з кінцевим споживачем та шукати власну „фішку“», — зазначає Кушнір.

Підкреслимо, що співвласники бренду «Медові брати», маючи значний досвід роботи у Франції та скористалися елементами їхнього агромаркетингу.

Вони взяли мед як продукт місцевості — пасіка «Медових братів» знаходиться в Первомайському районі Миколаївської області в долині річки Південний Буг.

«Далі ми почали залучати до бренду пасіки з інших регіонів.

Таким чином ми хотіли показати різноманіття України і особливості кожного регіону», — додає фахівець.

На думку Дмитра Кушніра, географічне зазначення — дуже потужний маркетинговий інструмент для малих виробників меду, який дозволить їм вийти на світові ринки.

Источник материала
Поделиться сюжетом