Анастасія Приходько вперше показала свій дім
Анастасія Приходько вперше показала свій дім

Анастасія Приходько вперше показала свій дім

Українська співачка Анастасія Приходько показала свою оселю.

Виконавиця провела ведучій Катерині Осадчій екскурсію своїм розкішним будинком та показала, як живе із чоловіком та двома дітьми – Наною та Гордієм, йдеться у "Світському житті".

Так, артистка має заміський дім площею 200 метрів в квадраті. Двоповерхову оселю подружжя звело два роки тому.

Ми зробили все те, що нам якось не близько, тому що ми з чоловіком завжди полюбляли темні кольори. Тут він наполягав зробити все світле, що мені не імпонує, мене це лякає
зізналася зірка

Також заслужена артистка України має домашніх улюбленців – бенгальського кота Джо та собаку рідкісної породи канарський дог Голду, якого Анастасія подарувала коханому на 14 січня два роки тому.

Приходько зізналася, що має помічницю, яка прибирає маєток. Втім, діти артистки, попри лінощі, підтримують ідеальний порядок у своїх кімнатах.

Мені хочеться завжди, щоб вони знали, що так вірно, коли затишно, прибрано, охайно, коли приємний запах в кімнаті
зазначила виконавиця

Приходько також поділилася, що не вчить уроки разом із 10-річною Наріною та не соромиться цього, оскільки, хоче залишитися із дівчинкою у хороших стосунках. На запитання, ким донька співачки хоче стати в майбутньому, Нана поділилася, що спершу мріяла працювати касиркою в супермаркеті, а тепер хоче стати блогеркою. Зі свого боку, зірка вирішила підтримати будь-яке рішення свого чада. Втім, співачка обмежує нащадків у користуванні гаджетів.

Телефон за хороші оцінки, виконане домашнє завдання і допомогу мамі. У нас немає такого, що їй телефонують друзі, вільний доступ до телефону… У неї такого немає. Обмежуємо YouTube, бо там дуже багато чого, що я не хочу, щоб вони дивилися, тому в цьому сенсі дуже жорстко в нас. Забираю і на два дні, і на місяць можу забрати. Дитинство має бути. Може тут я не права, я розумію, зараз таке століття, що все через Мережу, але треба спілкуватися, грати з братом, шахи
розповіла співачка

Відео Анастасія Приходько провела екскурсію власним будинком та дала відверте інтерв’ю

Анастасія Приходько вперше за свою кар’єру показала власний дім на 200 квадратних метрів і познайомила з власними дітьми. Співачка зізналася, чому не розповідає старшій доньці про її біологічного батька. Катерина Осадча вирушила на гостини напередодні Геловіну. Повні випуски дивіться на 1+1 video

Нагадаємо, днями Анастасія Приходько показала, як з дітьми ходила по гриби. Зірка опублікувала знімки з сімейної прогулянки.

Источник материала
Поделиться сюжетом