Азаров назвав Чорновол брехливою натурою і звинуватив у смерті українців
Азаров назвав Чорновол брехливою натурою і звинуватив у смерті українців

Азаров назвав Чорновол брехливою натурою і звинуватив у смерті українців

Український політичний та державний діяч, експрем'єр-міністр України Микола Азаров заявив в прямому ефірі, що говорити і брати участь в шоу з лицемірною, брехливою, мерзенною особою, як Тетяна Чорновол більше не буде. Емоційна розмова між Азаровим та Чорновол відбулася в прямому ефірі телеканалу НАШ.

Колишній народний депутат Тетяна Чорновол заявила, що на передодні Майдану нею особисто було написано статтю «Про незаконне збагачення», де вона порівняла корупцію з КамАЗами.

«Якщо говорити про здобутки Майдану, то завдяки Майдану – це злочине рішення суду ( щодо повернення Фірташу 2 мільярдів доларів) не було виконано. Так, якщо перевести ці кошти в 100 доларові купюри, то це 3 КамАЗи грошей. І державний бюджет був збережений на 2 мільярди доларів», - заявила Чорновол.

Також Тетяна Чорновол висловилась, щодо нещирості відповідей Миколи Азарова і не виявила бажання ставити запитання експрем'єр-міністру України, адже вважає, що як ніхто інший він розуміє всю схему незаконного збагачення, як і його син в тому числі.

«Це все не щиро. Микола Азаров прекрасно розуміє і знає, що його син також має не маленькі статки. Олексій Азаров, не працюючи серйозно ніде в бізнесі, має шикарні будинки закордоном, квартири, весілля, автомобілі. Микола Азаров, теж не відстав. Пан Азаров завжди працював в державному секторі і теж має маєтки. Порівняйте зі мною», - запропонувала Чорновол.

Читайте нас в Telegram та Viber

І почала порівнювати декларації «правильних», не корумпованих депутатів з деклараціями Азарова. За словами екснардепа Чорновол кожен би з них погодився помінятися своїм найдорожчим автомобілем в декларації з найдешевшим автомобілем сина Азарова.

Микола Азаров ввесь цей час слухав і навіть не намагався перебивати, але коли почав говорити, то в прямому ефірі заявив, що більше приймати участь в таких програмах з даними особами не буде.

За словами Азарова, сам Майдан – це заздалегідь підготовлена провокація, класична. А сама Чорновол була організатором підпалу, де є жертви.

«Цій брехливій натурі, не можна вірити ні слову. Вона ще щось там, вибачте мені, брякає. В мене все кипить. Більш мерзеннішої особи, я не представляю. Нехай відповідають всі ті, хто причетний до Майдану. Ці трагічні події відкинули країну і людей, смертність зросла, на перше місце по смертності. Сидить вона, посміхається», - наголосив Азаров.

За його словами, все в чому зараз звинуватила його Чорновол, вже давно закрито. Проти нього та сина було відкрито кримінальні справи, але доказів, які шукали 6 років і по всій Європі так і не знайшли. Азарова виправдало 6 судів, включаючи Вищий суд. Жодного суду, який би закінчився кримінальною справою.

«Мене спеціально зараз обливають брудом, щоб все що я скажу виглядало брехнею. Ці майданівці, оранжеві не здатні керувати країною. Хто керував країною коли все розвивалося, будувалося і процвітало. Ось яка подяка, за ті роки, що я працював для країни», - наголосив Азаров.

Він також наголосив, що влада зараз не може зрозуміти, що від неї хочуть, а якби він був при владі, то всі копійчані питання, які зараз є, вирішувалися б на раз-два.

Портал MY.UA повідомляв, що Олексій Гончаренко оприлюднив масштабну схему, за якою, як він стверджує, Зеленський та його команда заробляють чималі кошти.

Приєднуйтесь до нас в Twitter

Слідкуйте за нами в Flipboard

Источник материала
Поделиться сюжетом