«Слуга народу» прийшов в Раду в годиннику вартістю понад 60 мінімальних зарплат
«Слуга народу» прийшов в Раду в годиннику вартістю понад 60 мінімальних зарплат

«Слуга народу» прийшов в Раду в годиннику вартістю понад 60 мінімальних зарплат

Голова парламентського Комітету з питань фінансів, податкової та митної політики Данило Гетманцев засвітився у Верховній Раді з недешевим наручним годинником, як тяжко приймаються рішення та чому Уряд провалив питання відносно касових апаратів, вже не так сильно і цікавило журналістів, як вартість часикі на руці у парламентарія. Про це у своїх новинах повідомив «Апостроф».

За даними ЗМІ, в об'єктив фотокора потрапив годинник Данила Гетманцева, зовсім випадково, але коли почали цікавитися їх вартістю, то всі відразу почали рахувати скільки мінімальних заробітних плат потрібно відкласти простому українцю, щоб потім похизуватися теж таким придбанням.


Читайте нас в Telegram та Viber
Годинник Rolex, який був у Гетманцева на руках коштує, ви тільки задумайтеся, 10 475 доларів, що приблизно трохи більше ніж 298 тисяч гривень (по курсу 28,50 грн за долар). Це близько 60 мінімальних заробітних плат звичайного українця, це 60 місяців заощаджень і 5 років накопичення.

Так, так, ось скільки часу прийдеться працювати та мріяти, це при умові, що мінімальна заробітна плата повинна бути не меншою за 5 000 гривень.

Так за два тижні до цього розкритикували главу фракції "Слуги народу" Давида Арахамію, який прийшов до Верховної Ради в модній сорочці бренду Han Kjøbenhavn за 4500 грн.

Петро Порошенко теж не відстає від модних трендів, він танцював під "Гуцулку Ксеню" в піджаку з офіцерським воротом за 82 000 гривнь.

Портал MY.UA повідомляв, що Олексій Гончаренко оприлюднив масштабну схему, за якою, як він стверджує, Зеленський та його команда заробляють чималі кошти.

Літак Президента Володимира Зеленського передумали покращувати за 32 млн грн.

Приєднуйтесь до нас в Twitter

Слідкуйте за нами в Flipboard

Источник материала
Поделиться сюжетом