У Києві відбувається панахида за жертвами голодоморів - відеотрансляція
У Києві відбувається панахида за жертвами голодоморів - відеотрансляція

У Києві відбувається панахида за жертвами голодоморів - відеотрансляція

У ці хвилини в Києві біля Національного музею Голодомору-геноциду відбувається панахида за жертвами голодоморів.

"В останню суботу листопада український народ вшановує пам’ять жертв Голодомору-геноциду. Штучно організована тоталітарним режимом радянської влади трагедія залишила у душі нашого народу глибоку рану. У молитвах ми просимо Спасителя упокоїти душі всіх заморених голодом в Україні та дарувати їм вічне і блаженне життя. Сьогодні в усіх храмах Православної Церкви України лунає молитва за упокій жертв голодоморів", - зазначив предстоятель Православної Церкви України митрополит Епіфаній.

Дивіться відеотрансляцію панахиди за жертвами голодоморів:

В останню суботу листопада український народ вшановує пам’ять жертв Голодомору-геноциду. Штучно організована тоталітарним режимом радянської влади трагедія залишила у душі нашого народу глибоку рану. У молитвах ми просимо Спасителя упокоїти душі всіх заморених голодом в Україні та дарувати їм вічне і блаженне життя. Сьогодні в усіх храмах Православної Церкви України лунає молитва за упокій жертв голодоморів. #Церква_з_Тобою

Опубліковано Митрополит Епіфаній Субота, 28 листопада 2020 р.

У ці хвилини в Києві вшановують жертв Голодомору. Представництво СКУ приєдналося до Урочистого молебня глав ПЦУ та...

Опубліковано Ukrainian World Congress - Свiтовий Конґрес Українців Субота, 28 листопада 2020 р.

Нагадаємо, щороку у четверту суботу місяця в Україні вшановують День пам'яті жертв Голодомору. Основні заходи із вшанування відбуваються о 16:00 - відбувається хвилина мовчання та національна акція "Запали свічку".

Автор:
Ігор Бережанський
Источник материала
Поделиться сюжетом