29 листопада: іменини, походження, значення і характер імен
29 листопада: іменини, походження, значення і характер імен

29 листопада: іменини, походження, значення і характер імен

Народжені 29 листопада володіють умінням провокувати людей. Їм подобається "розгойдувати човен", і сама їхня присутність змінює звичайний хід події. Нехай інші скільки завгодно називають їх "порушниками порядку", їх абсолютно не хвилює думка інших. Народжені 29 листопада вміло користуються емоційними важелями. Вони можуть домогтися потрібного результату з допомогою одного лише гострого слова, піднятою брови або красномовного мовчання.  

Матвій

Матвій - це давньоєврейське ім'я, відоме воно з давніх часів. Буквальний переклад - "подарований Богом

Ця дитина в родині довгоочікувана. На нього батьки покладають величезну надію. Матвій росте міцним, здоровим малям, нікому не набридає своїми примхами. Навчається в школі без особливого бажання, але старанно.

У дорослого Матвія не все складається в житті добре. Через свою скромність вони не виділяються в натовпі. Вони спокійно займаються своєю справою, не чекаючи нічого взамін. Настає момент, коли в душі Матвія прокидається лев, він готовий на різні подвиги, але, через секунду він забуває про те, що готовий був зробити неординарний вчинок. Матвій не любить конфлікти і суперечки. Йому може стати погано, якщо він стає учасником або свідком яких-небудь конфліктів. Висот у своєму житті Матвій не досягає. Він скромний і чесний, якщо його звинувачують у брехні, то він люто буде доводити свою правоту і його кривдникам не позаздриш. Від Матвія можна чекати непередбачуваних вчинків.

Шлюб Матвія, як правило, нещасливий, але через прихильність до дітей, він буде до кінця намагатися зберегти взаємини з дружиною. Дружині Матвія не вдається порозумітися зі свекрухою, і це дуже його турбує. Якщо Матвій розлучиться, то одружиться тільки через багато років і на жінці молодше себе. 

Лідія

Ім’я Лідія утворено від назви області в малій Азії (Персії) і означає "дівчина з Лідії". З італійської мови ім’я переведуть як "музична".  

Незалежність, правдивість і рішучість притаманні жінці на ім’я Лідія. Довго пам’ятає образи, не виносить непорядності, заздрісна і мстива. ПВодночас Лідія має розвинену уяву і інтуїцію, вона милосердна, добра, терпляча і чуйна. Лідія на все дивиться суб’єктивно, зі своєї точки зору, вона дуже самовпевнена. Водночас цікава, доброзичлива і чуйна. У цієї жінки чудове почуття гумору, тверда воля і чоловічий склад розуму.

Лідія з ранніх років знає, що для успіху в професійній діяльності вона повинна отримати гарну освіту. Завдяки своїй інтуїції, аналітичному складу розуму, іронічності і чудовій пам’яті Ліда здатна вирішити будь-яку проблему. Лідія знайде себе в сфері обслуговування, в медицині, в адміністративній діяльності. Проте, робота для Лідії скоріше необхідність, ніж мета життя. Професійна діяльність у Ліди займає друге місце, перше ж цілком і повністю віддано сім’ї. Якщо у Лідії з’явиться можливість не працювати, вона із задоволенням нею скористається.

Автор:
Ірина Денисова
Источник материала
Поделиться сюжетом