У неділю у Львові використали 50 тонн солі для посипання вулиць
У неділю у Львові використали 50 тонн солі для посипання вулиць

У неділю у Львові використали 50 тонн солі для посипання вулиць

Сьогодні, 29 листопада по місту працювало 54 одиниці снігоприбиральної техніки, ще 8 машин було на чергуванні. Про це інформує пресслужба ЛМР.

Для посипання вулиць використано 359 м куб піскосуміші та 50 тонн солі.

Станом на 8 год ранку у Сихівському районі працювало 254 двірники, у Личаківському районі працювало 179 двірників ЛКП, у Шевченківському — загалом 174 двірники, у Залізничному — 232 двірники, у Франківському — 357 двірників.

«Вся техніка готова для роботи, є необхідні запаси піскосуміші та реагентів. Якщо погодні умови будуть погіршуватись, будемо залучати більшу кількість піскорозкидувачів та іншої техніки. В першу чергу, важливо забезпечити проїзд на магістральних вулицях, на підйомах та спусках, аби не було ковзання транспортних засобів. Також прибиратимемо і внутріквартальні дороги. Мешканців міста просимо повідомляти на „Гарячу лінію міста“ інформацію про ті чи інші проблемні ділянки, аби комунальні служби могли оперативно реагувати. Усіх учасників дорожнього руху просимо бути максимально обережними», — повідомила Ірина Маруняк, заступниця міського голови Львова з питань житлово-комунального господарства.

Усі оперативні новини на нашому Telegram-каналі Приєднуйся!

 

Сьогодні, 29 листопада по місту працювало 54 одиниці снігоприбиральної техніки, ще 8 машин було на чергуванні. Про це інформує пресслужба ЛМР. Для посипання вулиць використано 359 м куб піскосуміші та…

Источник материала
Поделиться сюжетом