Різдвяні ціни на Авто з США – до -30% на все
Різдвяні ціни на Авто з США – до -30% на все

Різдвяні ціни на Авто з США – до -30% на все

Компанія Atlantic Express – постачальник Авто з США №1 в Україні – рада повідомити про падіння цін на аукціонах перед Новорічними святами! Напередодні Різдва, традиційно, значно зменшився попит на вживану техніку з Америки, завдяки чому можна неабияк зекономити на потрібній моделі або придбати ліпшу за ті ж гроші.Вже близько тижня менеджери компанії відзначають зниження вартості всіх машин.

Наприклад, 2016 Jeep Compass Latitude 2.4 з пробігом 41041 миль “пішов з молотка” за $3950, за звичайної ціни $5400.

“Під ключ” із доставкою, розмитненням та ремонтом це авто обійшлося в $11000.Ще один приклад – гібрид Chevrolet Volt 2017 року в комплектації LT з пробігом 48133 миль.

Його придбали “під ключ” всього за $16500.

Протягом року оптимальна ціна на аукціоні за таку пропозицію була близько $9300, а тепер знизилася до $7625.Розмір виграшних ставок, які визначають вартість транспортного засобу, зменшився не лише на відкритих аукціонах Copart та IAAI, але й на закритому Manheim.

Тобто на купівлі автівки, яка не потребує ремонту й одразу готова до експлуатації, зараз також можна заощадити.

До речі, тільки на сайті компанії Атлантік Експрес є можливість подивитися актуальні лоти з Манхейму – для цього передбачений фільтр “Без Пошкоджень” на сторінці “Аукціон”.Зазначимо, що збір в Пенсійний Фонд та вартість розмитнення залежать від ціни автівки: чим вона менша – тим більше ви заощаджуєте.

З багаторічного досвіду ми знаємо, що таке “Різдвяне” зниження вартості є тимчасовим.

Вже за кілька тижнів після Нового Року попит знову зростає, учасники, трохи відпочивши, роблять ставки більш жваво, ціни лізуть вгору.

Тож, якщо ви чекали реального подешевшання автомобілів – цей час настав.

Не проминіть гарну нагоду вигідно придбати надійне авто! А ми вам радо допоможемо.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Источник материала
Поделиться сюжетом