Кличко нарощує рейтинг на школярах: пом’якшення локдауну
Кличко нарощує рейтинг на школярах: пом’якшення локдауну

Кличко нарощує рейтинг на школярах: пом’якшення локдауну

Мер Києва Віталій Кличко продовжує критикувати локдаун. Цього разу Кличко вирішив в обхід уряду пом’якшити карантин в столиці.

Столичний очільник Віталій Кличко почав публічно відмовлятися від карантинних обмежень і помірно критикувати їх.

Сьогодні Кличко ініціював повернення під час локдауна на навчання в школу учнів молодших класів. Зробив він це звернувшись до Кабінету Міністрів, про що урочисто повідомив на особистому сайті.

Раніше було заявлено, що під час локдауна школи не будуть працювати. Роботу дозволили лише дитячим садкам.

У ЗМІ вважають, що це тільки початок критики влади. Команда Кличко розраховує таким чином штучно наростити рейтинг мера перед президентськими виборами, адже мало хто з жителів України схвалює вимушені карантинні обмеження уряду.

Коли Кличко піде в президенти

Кличко влітку минулого року відкривав флагшток з прапором України біля Батьківщини-матері. Це найбільший прапор України в світі.

Зазвичай такі речі відкривають президент або хоча б прем'єр.

Блогер Генадій Балашов вважає, що такі дії можна з упевненістю вважати початком президентської кампанії Кличка.

Віталія Кличка вже тричі обирали мером Києва, що на думку багатьох експертів дуже показово. Київ, звичайно, це не вся Україна, але певні висновки з цього факту робити можна.

Рейтинг довіри до Кличка досить високий, значний відсоток українців в рамках проведення соціологічних опитувань бачить Кличка на посту Президента України.

На Думку Дмитра Гордона, Кличко мав стати президентом ще в 2014 році і до того все йшло. А Петро Порошенко, начебто, мріяв стати мером Києва. Але в останній момент все змінилося.

Кличко консультувався з багатьма поважними людьми в Києві, в тому числі з екс-президентом Кучмою, та всі вони сказали, що в президенти йому йти ще зарано. Краще в мери Києва.

Чекаємо на Вас в Telegram та Viber!

Чи буде Віталій Кличко балотуватися на наступних виборах

За словами Кличка, Європа чекає швидких реформ від України. Кожен розуміє, що від політичної та економічної ситуації в Україні дуже залежить стабільність в Європі, тому представники різних країн підтримують Україну.

Стосовно антикорупційної реформи Кличко не вважає, що ситуація критична. На сьогоднішній день зроблено багато кроків, але корупція дійсно ще не викоренена, вона є. Система, що працювала в Україні прийшла ще з радянських часів, зараз повністю створюється законодавча база та органи боротьби з корупцією.

Зламати систему можна, але треба дати щось взамін.

На президентські вибори 2019 року Кличко не пішов, в 2014 році він вирішив відмовитися від участі в президентській гонці на користь Порошенка.

Кличко впевнений, що зміни треба починати зі столиці, тому можливо на наступних виборах він подасть свою кандидатуру. Офіційно очільник столиці поки що не давав таких коментарів.

Екс-нардеп Давид Жванія запевняє, що за планом державного перевороту наступним Президентом України буде саме Кличко, а Порошенко займе пост Прем’єр-міністра.

Раніше сайт новин MY.UA писав, кому з дітей дозволять відвідувати школу під час локдауну.

Віталій Кличко розповів, скільки кияни будуть платити за комунальні послуги в цьому році. Дізнавайтеся всі новини Києва на порталі MY.UA.

Читайте актуальні новини на нашому каналі в Twitter

Приєднуйтесь до нас в Flipboard

Источник материала
Поделиться сюжетом