Через пожежу в одеському готелі двоє людей у критичному стані в реанімації
Через пожежу в одеському готелі двоє людей у критичному стані в реанімації

Через пожежу в одеському готелі двоє людей у критичному стані в реанімації

В Одесі у пожежі в Аркадії у готелі загинуло двоє людей, ще п’ятеро опинились у лікарні, за життя двох боряться у реанімації.

Про це йдеться в ТСН.12.00.

Сходи та коридор за лічені хвилини затягло чорним ядучим димом. Ті з пожильців, хто затримався бодай на три хвилини, скористатися виходом вже не змогли. П’ятеро потерпілих надихалися чадним газом, двоє - у реанімації. Відомо, що один із них іноземець, йому 21 рік. Інший - мешканець Одеси 47 років. «У важкому стані обидва. Є і отруєння чадним газом, і крім цього, ще чоловік має опік полум'ям, другої степені, 50 відсотків поверхні тіла. Він найбільш важкий», - кажуть лікарі.

Причини пожежі в поліції поки не оприлюднюють. Мешканці готелю говорять про закорочення. Більшість пожильців винаймали тут кімнати на тривалий термін, до кількох місяців. Взимку – кімнати готелю здають в оренду як квартири. Влітку - сюди заселяють відпочивальників. Загалом тут тридцять шість кімнат.  «Те що це  незаконній хостел – це зрозуміло, то що воно під виглядом квартир – це теж зрозуміло. Тут всі порушення, які лише можуть бути»,- заявляє перший заступник міського голови Одеси Михайло Кучук.

Скільки було людей в будівлі в момент загоряння, поки невідомо. 13 переселили у тимчасове житло.

Нагадаємо, це вже другий готель, який за останні два роки спалахує в Одесі. У 2019 році горів готель «Токіо Стар», тоді загинуло 9 людей.

Автор:
Надія Роман
Источник материала
Поделиться сюжетом