На горі Високий Верх травмувався 11-річний лижник зі Львова
На горі Високий Верх травмувався 11-річний лижник зі Львова

На горі Високий Верх травмувався 11-річний лижник зі Львова

У неділю, 17 січня рятувальники Славської пошуково-рятувальної групи надали допомогу трьом травмованим туристам-лижникам. Про це повідомили у пресслужбі ДСНС у Львівській області.
“На горі Високий Верх надано допомогу лижнику, 2009 року народження, мешканцю м.Львова, який отримав травму правої ноги.
Рятувальники надали потерпілим домедичну допомогу та спустили до підніжжя гір, де передали їх медикам для надання подальшої допомоги.” – йдеться у повідомленні.
Також двоє туристів – 36-річний львів’янин та  29-річний житель Львівської області травмувались на горі Тростян.
“На лижних трасах гори Тростян травмувались 2 лижники. Чоловік, мешканець с.Зашківі Львівської області, 1984 року народження, травмував ліву ногу. Чоловік, 1991 року народження, мешканець с.Лани Львівської області, отримав травму таза.” – додали у рятувальників.
“Дотримуйтесь безпечної швидкості, яка дасть вам час для додаткового маневру щоб уникнути зіткнення; не зловживайте спиртними напоями під час катання, адже час реакції зменшується в рази; одягайте захисне спорядження; не з’їжджайте з трас. Пам’ятайте, що в місцях масового катання з гір невмілий і головне недисциплінований лижник – серйозна небезпека для оточуючих!” – нагадує Головне управління ДСНС у Львівській області .

Усі оперативні новини на нашому Telegram-каналі Приєднуйся!

 

У неділю, 17 січня рятувальники Славської пошуково-рятувальної групи надали допомогу трьом травмованим туристам-лижникам. Про це повідомили у пресслужбі ДСНС у Львівській області. “На горі Високий Верх надано допомогу лижнику, 2009…

Источник материала
Поделиться сюжетом