В Одесі внаслідок масштабної пожежі в готелі загинула людина, ще двоє постраждали: деталі
В Одесі внаслідок масштабної пожежі в готелі загинула людина, ще двоє постраждали: деталі

В Одесі внаслідок масштабної пожежі в готелі загинула людина, ще двоє постраждали: деталі

Вогонь поширився на третьому поверсі та даху триповерхового житлового будинку.

Масштабну пожежу, що 17 січня спалахнула в одеському готелі на вулиці Посмітного, ліквідували о 23:51 за Києвом на площі 1 200 квадратних метрів. 

Про це повідомили у Державній службі з надзвичайних ситуацій в Одеській області.

Зазначається, що внаслідок займання загинула людина, її особу встановлюють. Ще двоє відвідувачів готелю постраждали, їх госпіталізували. Вогонь поширився на третьому поверсі та даху триповерхового житлового будинку.

"Будинок на один під’їзд, 36 квартир, - розповіли рятувальники. - До гасіння залучалось 60 осіб особового складу та 12 одиниць техніки ДСНС".

Як зауважили в Головному управлінні Національної поліції в Одеській області, усіх відвідувачів готелю евакуювали, їм обіцяють надати місця для ночівлі в інших помешканнях.

Тим часом правоохоронці опитують адміністрацію готелю та його мешканців для встановлення причини та обставин пожежі.

Відомості вчинення кримінального правопорушення внесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань за статтею щодо порушення встановлених законодавством вимог пожежної безпеки. Її санкція передбачає від трьох до восьми років позбавлення волі.

Як повідомлялося, один з постояльців готелю почув, як загорілася проводка, встиг схопити документи і вибігти з будівлі. За його словами, в готелі було багато іноземців. У соцмережах також повідомляли, що люди стрибали з вікон, намагаючись врятуватися від вогню.

Відео Несвяткові вогні: у приватному будинку Дніпра у пожежі загинули троє людей

Троє людей загинули під час пожежі в приватному будинку Дніпра. Дим з другого поверху будівлі побачили сусіди і викликали рятувальників. Двох чоловіків ті виявили уже без ознак життя,  жінку забрали до лікарні, але врятувати її медики не змогли. Причину займання ще встановлюють. А от у Миколаєві пожежу спричинив феєрверк. Петарда залетіла на балкон просто на очах у перехожих. А за кілька хвилин з вікон уже виривався вогонь. З балкона - і теж ймовірно від петарди - почало горіти і в квартирі одеської багатоповерхівки. Господарів удома не було, тож рятувальникам довелося розрізати двері.

ТСН. 19:30
  • Facebook
  • Twitter
  • Telegram
  • Messenger
  • Viber

 

Автор:
Оксана Сопрович
Источник материала
Поделиться сюжетом