Corteva Agriscience розпочала будівництво Центру технологій обробки насіння
Corteva Agriscience розпочала будівництво Центру технологій обробки насіння

Corteva Agriscience розпочала будівництво Центру технологій обробки насіння

Corteva Agriscience розпочала будівництво нового Центру технологій обробки насіння на південному заході Франції з метою допомогти європейським фермерам якнайкраще підготувати насіння для вдалого посіву та отримати гарний врожай.

Про це повідомляє прес-реліз Corteva, пише agronews.

Центр в Осcоні — перший у Європі та третій у світі.

Очікується, що він запрацює в першій половині 2022 року та буде зосереджений на розвитку послуг.

В нього зроблено значні наукові інвестиції, які стануть частиною нових рішень для обробки насіння, що допоможе фермерам вирішити проблеми мінливого аграрного сектору.

Corteva Agriscience також пропонує рішення з технологій обробки насіння, зокрема інсектицидні препарати Lumiposa™ та Lumivia™, фунгіцидні препарати для обробки насіння Lumisena™ та Lumiflex™, а також Lumidapt — водорозчинний компонент для нанесення на насіння, який дає додаткове живлення культурі на початкових етапах розвитку.

Протягом останніх місяців відбулося кілька ключових подій щодо реєстрації продуктів насіннєвої обробки у Європі, а саме: ✅ Lumiposa™ для озимого ріпаку у Німеччині, Угорщині, Ірландії, Литві, Молдові, Польщі, Румунії, Росії, Сербії та Україні; ✅ Lumiposa™ для кукурудзи в Росії, Сербії, Україні; ✅ Lumisena™ для соняшнику в Росії, Сербії та Україні; ✅ Lumiflex™ для кукурудзи в Австрії, Бельгії, Болгарії, Хорватії, Чехії, Франції, Німеччині, Греції, Італії, Польщі, Португалії, Румунії, Сербії, Словаччині та Україні.

Центр технологій обробки насіння працює одночасно як лабораторія, випробувальний центр та завод з обробки насіння з ретельними процесами виявлення, формулювання та реальних випробувань технологій.

Все це дозволяє проводити обробку насіння для захисту та ефективного вирішення завдань у полі, забезпечуючи цінність для виробників.

В результаті більше фермерів зможуть отримати вигоду від інновацій в обробці насіння, що забезпечують точність внесення доз, покращену результативність на полі та підвищену продуктивність для фермерів, а також підвищення стійкості відповідно до Цілей Сталого розвитку 2030 Corteva Agriscience.

«Оскільки технології обробки насіння передбачають обробку заздалегідь, а не застосування на полі, вони можуть допомогти зменшити екологічний вплив сільського господарства, — сказав Андре Негрейрос, керівник з технологій обробки насіння Corteva Agriscience у Європі.

— Corteva Agriscience віддана інноваціям.

Ось чому ми інвестуємо в цей проект майже 5 млн євро як частину зусиль для посилення нашого насіннєвого бізнесу.

Ми — компанія, орієнтована на тих, хто виробляє та споживає, і цей Центр допоможе фермерам підвищити продуктивність, одночасно задовольняючи споживчий попит на більш стале сільське господарство».

Источник материала
Поделиться сюжетом