Мясо по-східному запікають із овочами
Мясо по-східному запікають із овочами

Мясо по-східному запікають із овочами

М'ясо по-східному - апетитна та корисна страва, яка прийдеться до смаку всім членам родини. Готується просто та швидко. Головне придбати якісний та свіжий фарш, адже від нього залежить 50% успіху."В гостях у подруги туркменки скуштувала м'ясо по східному. Смак здивував. Овочі були настільки соковитими, що просто танули у роті", - розповідає Галина Денисяк із Львова.Інгредієнти: яловичий фарш - 1 кгцибуля - 3 шт.баклажан - 4 шт.помідор - 4 шт.перець зелений - 4 шт.томатна паста - 4 ст. л.олія - 1 ст. л.вода - 200 млзелень - за смакомсіль, перець - за смакомПриготування: Цибулю натерти на дрібну тертку. Змішати із кілограмом яловичого фаршу. Додати пів чайної ложки солі та стільки ж меленого перцю й перемішати. Овочі нарізати кружечками по 2 сантиметри. Форму для запікання змастити олією. Сформувати із фаршу кульки розміром із волоський горіх й викласти в форму чергуючи із нарізаними овочами. Розмішати томатну пасту в 200 мл води та залити цією рідиною страву. Випікати в розігрітій до 200 градусів духовці годину. Прикрасити дрібно нарізаною кінзою та петрушкою. Страву подавати гарячою.Запечена качка – окраса будь-якого святкового столу. Існує безліч рецептів, один із найвдаліших - з додаванням кураги, чорносливу та яблук.М'ясо виходить соковитим, ніжним та пікантним.

Источник материала
Поделиться сюжетом